overal pijn

  • #1

    Hoi,

    Ik heb sinds zaterdag 'vorige weekend' elke dag steken in mijn onderbuik, links en rechts, zelfs links onder mijn ribben.
    Ik voel dat mijn buik harder is geworden, ook als ik gedaan met eten heb, komt mijn eten altijd terug op en heb ik het zuur. Ook heb ik een zenuwachtig gevoel in mijn buik, ook als ik heel rustig ben.
    Van braken is er niets.

    Wie kan mij zeggen of dit syntomen zijn voor zwangerschap
    Vorig weekend , zaterdag had ik wel mijn eisprong, kan het zijn dat ik zwanger ben of dat je het nu al voelt? ik moet mijn regels normaal vandaag of morgen krijge, maar ik voel niets van pijn dat ik ze zal krijgen. Ben ondertussen 6 maanden gestopt met de pil.

    groetjes

    Reageer
    #2

    Nee, dat is te vroeg, je maakt jezelf veel te druk en dat is zelfs nadelig voor de innesteling. Het beste leef je zo normaal en rustig mogelijk zodat het lichaam zich klaar en voorbereid kan tonen voor een gewenste zwangerschap. Stress heeft een negatieve invloed op de vruchtbaarheid, dus doe rustig aan, maak het jezelf naar de zin, vrij op de juiste momenten en wees geduldig. Pas na een jaar intensief proberen, kun je naar de huisarts gaan voor hulp en advies, verder is alles normaal.

    Reageer
    #3

    hey maya

    ze is al onder tussen zwanger dus ze had gelijk wat ze zei ze voelde het wel al
    xx

    Reageer
Reageer op: overal pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief