Kans

  • #1

    Beste mensen.

    Ik ben van Chinese afkomst en heb een klein geschapen penis. Mijn vriendin is Surinaams en best stevig,

    En we hebben beide een kinderwens. Alleen ben ik bang dat het zaad niet diep genoeg reikt , mede dankzij mijn kleine penis en vanwege het feit dat m’n vriendin vrij stevig is. Is het van belang dat het sperma diep reikt , zo dicht mogelijk tegen de baarmoedermond voor een grote slagingspercentage ?

    Ben echt radeloos.

    Reageer
    #2

    Dat zou geen probleem moeten zijn. Sperma komt er toch met wat kracht uit en komt dan ver genoeg

    Reageer
    #3

    Dag John

    En als het niet ver komt , bij mij is het wat anders ik ejaculeer altijd zonder kracht. Dus bij ons komt er sperma in de vagina daarna ligt vrouwtje met haar benen in de lucht zodat het wat afzakt richting de baarmoedermond is dat ook voldoende ?

    Reageer
    #4

    Dat moet dan voldoende zijn. Gewoon even rustig een tijdje blijven liggen. En ze hoeft niet met de benen in de lucht te blijven liggen

    Reageer
    #5

    Kussen onder de kont, zodat het idd naar binnen loopt. Zo hebben wij het gedaan. Beide keren direct raak:) of het helpt weet ik niet maar het is altijd beter dan dat het er uit loopt. Succes kerel, hoop dat jullie snel in verwachting zijn.

    Reageer
Reageer op: Kans


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief