kan je zwanger worden

  • #1

    hallo allemaal

    ik heb een vraag
    op mij laatste menstuatie dag, heb ik geslachtgemeenschap gehad, het probleem is, ik gebruik de pil niet en tijdens het vrijen, is de condoom gescheurt, ik heb precies 18 uur na het ongeluk, de morning after pil gebruikt, nu is mij vraag, heb je op zo'n sitautie kans dat je zwanger kan raken. En is de pil norlevo 1,5 g wel goed genoeg om zwangerschap te voorkomen?
    dank u voor u hulp
    groejes van Janneke

    Reageer
    #2

    Morning-after-anticonceptie is nodig in de volgende gevallen: 1. U bent de pil vergeten. Zeker in de eerste week van de pilstrip, als er een normale stopweek heeft plaatsgevonden en als er geslachtsgemeenschap is geweest in de zeven dagen voor het vergeten van de pil, ook al was dit in de stopweek. Als er geen stopweek is geweest, dus als u de pil gewoon hebt doorgeslikt, is morning-after-anticonceptie niet nodig. Overleg bij twijfel met uw arts. 2. U hebt tijdens de vruchtbare dagen geen anticonceptie gebruikt. 3. Het condoom is afgegleden of gescheurd.

    Reageer
    #3
    Reageer
Reageer op: kan je zwanger worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief