Toch zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Vraagje... Ik heb wat kwaaltjes die je ook tijdens een beginnende zwangerschap voelt. Maar heb ook wel wat stress gehad.

  Ik heb al een aantal testen gedaan en die zijn steeds negatief. Heb ook gewoon mijn menstruaties gehad. Nu heb ik sinds een aantal dagen veel last van aanhoudende duizeligheid en hoofdpijn en voel ik soms wat steken in mijn onderbuik.

  Zou ik toch nog zwanger kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  ALS ik zwanger zou zijn, zou dat nu rond de 9 - 10 weken zijn. Ik heb intussen 2 menstruaties gehad van 5-7 dagen die ook gewoon rond de geplande datum zijn gekomen. En ik heb van week 3 tm 6 elke week een test gedaan die negatief was. 2x early en daarna de normale van kruidvat. Na mijn 2e menstruatie heb ik rond week 9 nog een keer negatief getest. De reden dat ik toch denk aan een zwangerschap zijn de kwaaltjes.

  Ik ga ook bloedprikken bij de huisarts maar ik maak mezelf helemaal gek nu...

  Reageer
  #3

  Ik snap je volledig maar vgm moet je je niet zoveel zorgen maken.
  Ik heb een grote angst om zwznger te raken, ik neem de pil altijd perfect en meestal ook een condoom en toch ben ik bang omdat ik altijd last heb van buikpijn, misselijkheid, hoofdpijn etc. Maar dit komt door die stress en andere stressfactoren in mijn leven.
  als je je menstruaties hebt gehad en de testen zijn negatief zal dat wel zo zijn.
  maar ja je kan inderdaad even daar de huisarts zodat die je gerust kan stellen.

  ik weet niet of je een anticonceptie methode gebruikten maar zo niet, in het vervolg even doen, dan hoef je niet zo te stressen

  Reageer
  #4

  Bedankt voor je reactie, Bo.

  Ik hoop inderdaad dat het stress klachten zijn. Morgen mag ik gaan bloedprikken dus ik hoop snel uitsluitsel te krijgen.

  Als ik alles bij elkaar optel is de kans ook wel heel klein dat ik alsnog zwanger ben maar het blijft maar door mijn hoofd gaan.

  Dit is overigens nu 1x fout gegaan. Normaal gezien zou dit niet moeten gebeuren. Ik heb ook een MAP genomen.

  Bij mijn andere 2x kindjes waren mijn testen meteen duidelijk positief en menstrueerde ik ook niet meer. Nog even afwachten maar hoopte hier nu vooral wat geruststelling te vinden.

  Dankjewel!

   

   

  Reageer
Reageer op: Toch zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief