onzeker

  • #1

    hoi ik heb een vraagje!

    eventjes geleden heb ik seks gehad en voorspel met mijn vriend, bij het voorspel hebben we wel naakt op elkaar gelegen enzo en is de penis wel in de buurt van mijn vagina gekomen, niet erin maar er was geen sperma. Tijdens de seks is hij ook niet klaargekomen en dat was met condoom en ik slikte toen ook geen pil.

    -Ik heb dus zaterdag mijn regels gekregen en ben toen ook pas begonnen met de pil (denk ik toch want ik had al vanalles gelezen over innestellingsbloeding en dergelijke) maar mijn regels waren 2 dagen wel redelijk fel en rood vooral snachts, ook had ik fel krampen.

    -De eerste en laatste dag van mijn regels was het buin bloed wat ik nogal verdacht vond.

    -Nu vraag ik mij af of ik toch zwanger kan zijn van voorvocht ookal is het niet in de vagina terecht gekomen, misschien wel erop of er rond, en ook zelfs mijn zwangerschapstest was negatief op de dag dat ik mijn regels moest krijgen dus vrijdag, zaterdag heb ik ze gekregen.

    Ik denk wel dat dit vrij onmogelijk is zelf maar toch ben ik ongerust, kan u een antwoord geven op alles waar een streepje bij staat?

    Reageer
    #2

    Zo raak je toch niet zwanger

    Reageer
Reageer op: onzeker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief