Innestelingsbloeding? Help!

  • #1

    Hoi allemaal,

    Mijn cyclus is 27 dagen. Waarbij ik op 22 oktober de eerste dag van mijn laatste menstruatie heb gehad. Vervolgens heb ik gemeenschap gehad op 3 en 4 november. Nu kreeg ik op maandag 13 november slechts een mini beetje roze verlies. Wat gisteren met tussenposes van 3 á 5 uur terug kwam in helder rood verlies. Geen slijm. Ook is dit vandaag hetzelfde verhaal, echter wel weer meer in een roze variant. (Heerlijke details, sorry).
    Mijn NOD zou dus zijn op 19 november. Innestelingsbloed, of toch een voorloopje op mijn menstruatie?

    Thanks allemaal!

    Reageer
    #2

    Die vraag kan niemand zo beantwoorden, maar een innestelingsbloeding zou op 13 november mogelijk zijn...maar dan zou het nu eigenlijk al gestopt moeten zijn.

    Reageer
    #3

    Weet niet of je zwanger kan zijn. Weet wel dat bruine of roze bloed kan wijzen op een tekort aan progesteron, ofwel oestrogeendominantie. Over oestrogeendominantie kan je een en ander vinden op internet. Ben zelf van roze en bruin bloed in de week voor de  menstruatie afgekomen door een combinatie van lysine en natuurlijke progesteroncrème. Goede voeding met weinig snelle suikers is natuurlijk de basis.

    Reageer
    #4

    Dank jullie wel voor de reacties. De bloeding is gisteravond gestopt en ook weg gebleven. Normaal gesproken heb ik een zeer regelmatige cyclus van 27 dagen. Ik kan de klok er op gelijk zetten. Ik ben benieuwd wat dit is geweest, en wacht rustig af.

    Ik ga uit van menstruatie, en hoop dat dit een eenmalige actie was qua cyclus van mijn lichaam. Haha. 😉

    Reageer
Reageer op: Innestelingsbloeding? Help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief