Zwanger worden

  • #1

    hallo ik (19) en mijn vriend (37) zijn al een hele tijd samen en willen graag aan kindjes beginnen vandaag was de Laatse dag van mijn ongesteldheid (altijd aan de pil gezeten) maar vanaf vandaag slik ik hem dus niet meer.. wat zijn de beste dage dat het raak kan zijn?..

    Reageer
    #2

    Dat is u nog moeilijk te zeggen. Omdat je  u met de pil stopt gaat je lichaam ontpillen. De eerste maanden kunnen je menstruaties onregelmatig zijn. Om je vruchtbare dagen te kunnen bepalen zou je eigenlijk eerst 3 menstruaties gehad moeten hebben.

    Reageer
    #3

    Gebruik van de pil bevordert oestrogeendominantie. dan is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron. Op internet kan je het nodige er over vinden en over wat je er aan kan doen. Ook zorgt pilgebruik voor de onttrekking van allerlei essentiële stoffen aan je lichaam, zoals zink, vitamine B en magnesium. Goed voor je lichaam zorgen, met goede voeding, tekorten aanvullen en je hormonen weer in balans brengen kan de kans op bevruchting verhogen, vermindert de kans op een miskraam en beïnvloedt de gezondheid van je toekomstige kindje.

    Reageer
    #4

    Misschien een rare vraag kan je zwanger worden als je gewoon kleren aan hebt? Dus sexs hebben met kleren aan hebben?

    Reageer
    #5

    Nee

    Reageer
Reageer op: Zwanger worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief