Innestellingsbloed na 2 dagen

  • #1

    Hallo,

    3 dagen geleden zijn mijn vriend en ik intiem geweest, met als bedoeling voor een 2de kindje te gaan. Vroeger had ik altijd lange cyclussen maar vorige cyclus 20 dagen en deze ervoor nog korter.26okt was 1e dag van mijn vorige cyclus. Nu heb ik sinds gisteren licht roze verlies met slijm, vandaag ook en pijn in de onderrug. Enkel bij het afvegen. Ik vraag me af als dit al zo vroeg kan! Of zal ik gwn ongesteld worden...spannende dagen!

    Reageer
    #2

    Die vraag zal niemand zo kunnen beantwoorden...maar zwangerschapssymptomen kun je nu onmogelijk al hebben. En voor een innestelingsbloeding is het ook nog veel te vroeg.

    Reageer
    #3

    Een korte cyclus en roze slijm kunnen wijzen op een tekort aan progesteron, ofwel oestrogeendominantie. Eventueel pilgebruik in het verleden kan het verergerd hebben. Op internet kan je een en  ander hier over vinden, ook wat je er met de juiste voeding en natuurlijke middelen aan kan doen. Je hormonen weer bijsturen kan schelen in je vruchtbaarheid. Sowieso zijn voor je hormonen allerlei voedingsstoffen belangrijk; vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Zelf had ik jarenlang last van eerst roze, daarna bruine afscheiding in de week voor de menstruatie. Sinds ik lysine en natuurlijke progesteroncrème gebruik is dat over.

    Reageer
    #4

    ondertussen een week geleden. Nog steeds niet ongesteld. Vorige bevalling was met sectio, en nu had ik gisteren echt pijn aan de snee. Super opgezette buik. Ik merk van mezelf dat ik snel “boos” wordt, en dan zelf achteraf denk van, oei die reactie was ook te fel.

    Mijn cyclussen zijn zo onregelmatig dat ik zelf niet weet wanneer ik al kan testen.

    Reageer
    #5

    testen kun je 2-2,5  weken na de seks.

    Reageer
    #6

    nog steeds niet ongesteld,...vrijdag en gisteren test gedaan, negatief! Vorige week pijn in de onderbuik, vrijdag kostmisselijk letterlijk en figuurlijk! Of test ik nog te vroeg?

    Reageer
    #7

    Het zou kunnen dat je toch net nog iets te vroeg bent. Wacht enkele dagen en test dan opnieuw. Blijft je menstruatie verder uit of heb je weer een negatieve test, ga dan naar de huisarts en laat een bloedtest doen.

    Reageer
Reageer op: Innestellingsbloed na 2 dagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief