Kan dit?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Hoewel ik de kans klein acht zit ik toch met het volgende:

    Ik slik al 8 jaar de pil. Afgelopen maandag zou ik na een stopweek weer moeten beginnen toen ik er achter kwam dat ik geen nieuwe strip meer had. Ik ben woensdag naar de apotheek gegaan en donderdag heb ik mijn eerste pil weer geslikt. Mijn stopweek was dus te lang.

    Gisteravond heb ik gemeenschap met mijn vriend gehad. We hebben natuurlijk als extra zekerheid een condoom gebruikt. Ook is hij niet in mij klaargekomen (bewust niet: want ik wist dat ik te laat was met de pil), maar zijn penis is aan het begin van de seks heeft mijn vagina geraakt/is langs mijn vagina geweest toen we het condoom dus nog niet om hadden, wellicht dus met voorvocht? Vanochtend kwamen we er achter dat het condoom 4 maanden over datum te zijn. Wij hebben achteraf het condoom gevuld met water om te kijken of deze gescheurd was maar er drupte geen water uit.

    Is er kans dat ik zwanger ben doordat zijn penis langs mijn vagina is geweest / mijn vagina heeft geraakt tijdens het voorspel? Moet ik de MAP halen?

    Dank voor jullie antwoord!

    Marieke

    Reageer
    #2

    iemand :)?

    Reageer
    #3

    Ik denk niet dat je je daar zorgen over hoeft te maken.  Je moet er wel rekening mee houden, dat je de eerste 7 dagen dat je de pil weer gebruikt, niet door de pil beschermd bent

    Reageer
Reageer op: Kan dit?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief