Zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  Beste

  Ik ben 9jaar geleden na keizersnede van de oudste gesteriliseerd. Deze heb ik 2 jaar geleden ongedaan laten maken omdat we graag een boeleke willen. Nu had ik op 11 oktober mijn menstruatie en op 12 november een beetje bloedverlies. Met een beetje bedoel ik 1 maandverband per dag. Niet meer. Dat heeft 2 dagen geduurd. Kan ik zwanger zijn? Mijn borsten zijn zeer gevoelig, heb een opgeblazen gevoel en ben niet misselijk wel dikwijls een gevoel van lege maag. Wat denken jullie? Ik kan me geen zwangerschapstest permitteren financieel dan en mijn dokter is nog deze week in vakantie

  Reageer
  #2

  Een zwangerschapstest van de Action kost 1,59
  Een zwangerschapstest van het Kruidvat kost 4,99

  Als je financiële problemen zo groot zijn, dat je je dit niet kunt permitteren, zou ik toch nog maar eens heel goed nadenken of een boeleke wel zo'n goed idee is.

  Vooralsnog lijkt het er in ieder geval op dat je toch gewoon een menstruatie hebt gehad. Die kan best wel eens minder zijn dan je gewend bent.

  Reageer
  #3

  Ik wist niet dat je ze daar kon kopen. Kbedoel dan de action he. Zal daar morgen een test halen. Khad enkel bij de apotheek gezien en dat was 16 euro. Ik heb het nog nooit voorgehad dat ik zo weinig bloedverlies had. Maar voor alles een eerste keer zeker. Kvind het raar. Heel mijn lichaam voelt raar.u denkt dat een mogelijke zwangerschap niet kan?

  Reageer
  #4

  Gezien de tijd tussen de twee bloedingen, lijkt het in ieder geval op je menstruatie.

  Reageer
Reageer op: Zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief