Onverzekerd?

  • #1

    Hallo,

    Doordat ik een bedrijf ben begonnen dat eindelijk na 3 jaar begint te lopen (steeds op randje van de afgrond gebalanceerd). Door de bijkomende financiële problemen heb ik zodoende een betalingsachterstand opgelopen die ik na tussenkomst van een deurwaarder inmiddels heb voldaan. Wel staat er nog een bedrag open bij het CJIB. Nu is mijn vraag: Ben ik nu ergens verzekerd? Ik heb namelijk zorg nodig.

    Met vriendelijke groeten,

    Herman

    Reageer
    #2

    Als het goed is betaal je net als alle andere Nederlanders zorgverzekering. Dan ben je verzekerd.

    Reageer
    #3

    In principe ben je nog steeds verzekerd, tenzij de zorgverzekering de verzekering zou hebben opgezegd. Maar dat zou je dan moeten weten.

    Reageer
    #4

    Verzekerd of niet: artsen helpen je toch wel.
    Daarna heb je misschien een financieel probleem (zoals ik, terwijl ik gewoon verzekerd was), maar niet meteen een medisch probleem.

    Geloof me, een medisch probleem is 100x erger dan de financiële afhandeling achteraf. En dat weet iedereen in de gezondheidszorg, zeker ook de honden van de verzekering.

    Je moet dan als zelfstandig bedrijf jezelf wel verzekeren. Heb je dat niet gedaan, dan ben je niet verzekerd voor medische consequenties en ook niet voor financiële gevolgen daarvan. Maar ze helpen je wel in het ziekenhuis hoor, daarna krijg je dan shit met de betaling van de factuur.

     

    Reageer
Reageer op: Onverzekerd?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief