Dochter zwanger door onbeschermd seks met 2 jongens

  • #1

     

    1. We kwamen pas vandaag achter ons dochter  van 14 jaar is zwanger. Eerst wil je het niet geloven maar ze is ruim 30 weken zwanger!!! Eerst denk je ze wordt wel steeds  dikker dus aan de dieet. Zij durfde niet te vertellen dat ze zwanger geraakt is. We merkten het dat ze geen tampons meer gebruikte. De doos van de kruidvat bleef gesloten. Dus de menstruatie is gestopt en een thuis zwangerschap testje uitslag positief bleek echt dat ze het is.

    We vroegen met wie ze het gedaan had. Daar kwam een vaag verhaal. Ze was uitgenodigd via een vriendinnetje van school om bij haar in het weekend te slapen. Daar is het een en andere gebeurt. Ze kende 1 van de  broers van school vriendinnetje hij is pas  13 jaar. De andere oudere broer was 17 jaar inmiddels nu 18 jaar. Onder invloed van drank en xtc pilletjes is het gebeurt. Ze heeft onbeschermde geslachtsgemeenschap gehad met de 2 jongens in dezelfde kamer . Eerst de oudere en dan direct toen zijn broertje. Ze zijn alle 2 ook klaargekomen in de vagina  en hebben geen condoom gebruikt. Ze dachten dat ze de pil gebruikte was hun excuus. We hebben natuurlijk gepraat met hun ouders en ze hoe dit had kunnen gebeuren. Het woord schaamte komt naar boven bij iedereen.

    Hun ouders willen geen DNA test doen omdat 1 van de jongens nu 18 jaar is. Dan zou hij strafbaar zijn? En hun vader beweert dat het sperma van zijn jongste 13 jarige zoon wellicht nog  niet goed zijn om een meisje te be zwangeren. Daar zijn ze bang voor. Abortus is geen optie wat nu? We zijn radeloos zeker als dit naar buitenkomt geboorte baby.

     

     

     

     

     

    Reageer
    #2

    Toen de oudste van het stel seks met je dochter had, was hij geen 18 . als een jongen van 13 sperma produceert, is dat goed genoeg om iemand zwanger te maken. Ze proberen gewoon onder de verantwoordelijkheid uit te komen

    Reageer
    #3

    Ben het met Tandor helemaal eens..

    In principe als twee minderjarige jongens achter elkaar seks hebben, kort erna beiden ejaculeren. .is er biologisch sprake van gemengd mix zaad. Dus die jongen van 13 jaar kan net zo de verwekker zijn! Doe dan als eerste de DNA test bij de jongste zou ik zeggen.

    Vreemd dat de vader van de jongens alleen maar vanuit ging dat de oudste het beste zaad zou hebben! Ik heb een keer per toeval bij mijn zoon van 12 1/2 jaar een 'verdacht' glas aangetroffen op zijn kamer . Waarschijnlijk had hij net gemasturbeerd.. het was best veel wit grijzig slijm geïdentificeerd door mij als sperma. Mijn zoon is net zo vruchtbaar als een volwassen man als is hij nog maar een puberende kind. Je dochter Noah heeft recht om te weten wie van de twee jongens het is. Lijkt mij voor iedereen het beste dan bezorgd blijven.

     

     

     

     

    Reageer
Reageer op: Dochter zwanger door onbeschermd seks met 2 jongens


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief