Onverwachts zwanger

  • #1

    Tot mijn allergrootste schrik ben ik er gisteren achter gekomen dat ik zwanger ben. Ik heb 1 keer onbeschermde seks gehad, meer als een ruime week voor de eisprong, maar toch iets mis gegaan blijkbaar. Na heel de nacht in tranen te hebben gezeten, vandaag een kliniek gebeld. Het is nog te klein om weg te halen en de abortuspil raden ze af.

    Ik vind het vreselijk. Ik heb al een zoontje, dit ongeboren leven is van dezelfde vader. Hij reageerde positief, ik ben doodsbang voor de reactie van mijn ouders hoewel ik geen puber meer ben, bijna 30.

    Wat moet ik doen?! Ik zie geen uitweg

    Reageer
    #2

    Wat zou je zelf willen?

    Reageer
    #3

    Van je ouders niks aantrekken. Ik begrijp dat je geen vaste relatie hebt? Dan kan het lastig zijn maar wel meer vrouwen die het zo doen.

    Reageer
    #4

    Als je het weg zou laten  halen vanwége je ouders, krijg je later spijt.

    Reageer
    #5

    Catootje ik heb inderdaad geen relatie meer met mijn ex en daar zal ook echt geen toekomst in zitten. We gaan wel normaal met elkaar om vanwege ons zoontje en zien elkaar dus af en toe.

    Ik durf het echt mijn ouders niet te vertellen, bang voor veel negativiteit. Zit momenteel ook thuis van werk ivm problemen. Zo veel onzekerheid. Slechter getimed kan niet. Daarbij ga ik begin maart onder narcose voor een eerder geplande operatie, ik vrees als ze ontdekken dat ik zwanger ben dat ze het niet door laten gaan en dan komt het sowieso uit.

    En alleenstaand met 2 kids ? Hoe houd je dat vol zonder te breken ? Ik ben zo bang.. en er is haast geboden. Had zo graag willen weten wat geweest zou zijn voor de verwerking maar zo lang kan ik niet wachten. Ben ook bang dat de symptomen snel gaan komen.

    Reageer
Reageer op: Onverwachts zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief