vermoeidheid, gewrichtspijn, snel moe, etc…

  • #1

    Hoi,

    ik zit op 5 vwo en ik heb al een half jaar last van ernstige vermoeidheid (bijvoorbeeld zomaar tegen een kapstok aan lopen), pijn aan mijn gewrichten (vooral nek, schouders en knieën), snel uitgeput zijn bij inspanning bij bijvoorbeeld een gymles en daarna drie dagen spierpijn hebben, slechte concentratie (soms lukt het niet om huiswerk te maken), en na slaap extreem moe zijn. De dokter zegt dat het allemaal "tussen de oren" zit, maar ik weet zeker van niet. Ik heb laatst bloed geprikt op bepaalde ziekten en ook op allergieën, omdat ik opeens midden in de nacht wakker werd van extreme jeuk overal op mijn lichaam. Uit dit onderzoek is gebleken dat ik allergisch was voor boom- en graspollen, tarwe, soja en pinda's (een hele lijst). Ook bleek dat ik Pfeiffer heb gehad en dat ik geen diabetes en Lyme heb. Vorig jaar heb ik ook kinkhoest gehad en toen hoefde ik volgens de huisarts geen antibiotica te slikken. Verder was mijn ijzergehalte helemaal perfect. De allergie zou ik al mijn hele leven hebben gehad. Ik volg nu een aantal weken een dieet. Ik voel me nu nog niks beter en de symptomen worden zelfs een beetje slechter. Ook is nu, in november, het pollenseizoen voorbij dus dat kan het ook niet zijn. Ik neem nu wel het homeopathische medicijn Carc.200 (tegen de moeheid), dat ook niet helpt. Zou iemand me kunnen helpen?

    Reageer
    #2

    Kan het een nasleep zijn van de Pfeiffer? Hoe staat het in het algemeen met je conditie? Ben je fit en beweeg je voldoende (voor het optreden van de klachten)?

    Reageer
    #3

    Ik ben ook benieuwd naar de reactie op jouw vraag. heb je last van depressieve klachten misschien?

    Reageer
    #4

    Hoe is het nu? Als het nog niet veel beter is, moet je je eens laten testen op Streptokokken - ASTO heet dat. Dat geeft dezelfde verschijnselen en kan eindeloos lang duren, gaat niet vanzelf over namelijk. Beterschap!

    Reageer
    #5

    Heb jij toevallig de hpv vaccinatie gehad en zijn de klachten daarna begonnen.

    Reageer
Reageer op: vermoeidheid, gewrichtspijn, snel moe, etc…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief