Wie heeft er een idee

 • #1

  Ik heb al heel erg lang elke dag last van enorme klachten..Ik ben ontzettend moe, nergens energie voor, erg slap en ongecoordineerd, duizelig en warrig in het hoofd.Verder lijkt het alsof er een spons in mijn hoofd zit die van alle kanten lijkt te drukken..Ik voel het ook in mijn keel en de rest van mijn lijf voelt ook al niet lekker maar ik heb het idee dat dit komt door de spanningen voortkomend uit de klachten want daar is het niet mee begonnen...Nooit zijn de klachten ook maar een seconde minder, ook niet als ik heerlijk relaxed ergens vertoef voel ik het toch nog op de achtergrond..Het is onmogelijk om er niet mee bezig te zijn omdat het alles zo ontzettend bepaalt..
  Ik ben door een aantal specialisten onderzocht maar die hebben niks kunnen vinden...Begin er echt genoeg van te krijgen, heeft er iemand nog suggesties? Ik heb het gevoel dat niemand me kan helpen en het is zo uitzichtloos nu allemaal...Voel me er echt helemaal alleen in staan omdat ze geen verklaring kunnen vinden...

  Reactie
  #2

  Ik denk dat je met psychische klachten van doen hebt. Lichamelijk is er blijkbaar helemaal niets gevonden en toch voel je je niet lekker in je vel zitten. Alsof je het heel erg druk hebt en weinig rust en basis in je leven hebt. Kan dat kloppen misschien. Je klachten wijzen er namelijk wel op. Rust, reinheid en regelmaat de komende weken tot maanden zouden je klachten wel eens heel erg kunnen verbeteren. Gewoon werken of studeren, gewoon op tijd naar bed met een goed boek, gewoon regelmatig bewegen of sporten en gewoon goed en gezond eten, en dat voor een maand of twee à drie. Ik zou benieuwd zijn of je je dan beter gaat voelen! je hoeft je in ieder geval niet druk te maken of je iets onder de leden hebt, want dat is uitgesloten door verschillende artsen zoals je zelf zegt. Richt je dus op je eigen ontwikkeling en werk aan de punten waarvan je weer dat ze in disbalans zijn. Kleine stapjes die tesamen over een periode van maanden echt een verschil kunnen maken. Heel veel succes in ieder geval!

  Reactie
  #3

  Bedankt voor je reactie..Alleen het punt is dat ik dus al heel lang zo'n rustig, gezond en 'in balans leven' leid omdat ik dat advies al snel kreeg..Maar het helpt helemaal niks, nu al een jaar later....Dus ik maak me toch wel zorgen...
  In ieder geval sport ik niet, gewoon bewegen doe ik wel maar sporten lukt gewoonweg niet met al die duizelingen de hele dag door en de rest van de klachten..Het is er gewoon altijd, niet een dag minder ofzo en dat baart me zorgen...

  Reactie
  #4

  als je al door specialisten bent onderzocht en er is geen afwijking in je bloed, dan is het tijd om alternatief te gaan.
  wel een goede arts of therapeut, dus iemand die aangesloten is bij zijn beroepsvereniging, die krijg je, als je aanvullend verzekerd bent nml ook vergoed.
  Een Klassiek Homeophaat zou hier kunnen helpen, of een arts in de Chinese geneeskunde, zij stellen de diagnose op een andere manier en zetten ook de genezing weer op gang.
  Echt het proberen waard dus, zo doorlopen is ook niets.
  Hoop dat je laat weten als je het doet en wat het resultaat is.
  veel succes en beterschap , Brenda

  Reactie
  #5

  iK BEN AL BIJ ACUPUNCTUUR GEWEEST EN ORTHOMOLECULAIRE ARTS BEDOEL JE DAT, KOM NIET VEDRDER..BIJ DIE LAATSTE LOOP IK AL TWEE MAANDEN MOET IK DAT NOG TIJD GEVEN??

  Reactie
  #6

  Misschien is het een overweging eens bij een psycholoog te rade te gaan voor je klachten?

  Reactie
  #7

  Dank voor je reactie maar daar heb ik niks aan, weet dat het daar niet aan ligt..ZOu graag nog wat meer willen horen over orthomoleculaire geneeskunde, van Brenda, of je daar de tijd voor moet nemen, kan dat lang duren voor je resultaat hebt en wat onderzoeken ze precies?

  Reactie
  #8

  de Orthomoleculaire geneeskunde moet je inderdaad even de kans geven.
  Een klacht die je al lang hebt, heeft ook wat meer tijd nodig om weer over te gaan.
  Is het bloed opgestuurd naar een speciaal laboratorium?
  Welke diagnose is er gesteld en op welke manier?
  Ik weet dat Renate Dorrestijn b.v. veel baat heeft gehad door het op deze manier te proberen, heb je haar boek " Heden Ik" gelezen? Zou het zeker eens doen.
  Het resultaat hangt ook af van de kunde van de behandelaar.
  Voor Acupuntuur b.v. raad ik altijd een arts in de Chinese geneeskunde aan, omdat die een goede tong/pols diagnose kunnen stellen en ook, buiten de accupuntuur , nog met kruiden werken.
  zou nog even volhouden dus, want als je te snel opgeeft weet je straks helemaal geen oplossing meer.
  Zorg goed voor jezelf, neem op tijd je rust, eet gezond en probeer dingen te doen die je leuk vindt.
  Sterkte en beterschap, Brenda

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  De orthomoleculaire geneeskunde behandelt op basis van vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren.

  De orthomoleculaire geneeskunst streeft naar de juiste concentraties van deze voedingsstoffen in het lichaam.

  De werkzaamheid van de orthomoleculaire geneeskunst is volgens de reguliere westerse wetenschappelijke maatstaven onvoldoende aangetoond.

  Lees meer informatie op de website van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde, het MBOG.
  http://www.mbog.nl/

  Reactie
Reageer op: Wie heeft er een idee
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief