Flauwvallen en extreem oververmoeid

  • #1

    Hoi,
    Ik heb nu al een jaar last van oververmoeidheid, sinds twee weken red ik de middag niet meer. Rond 12.00u heb ik het gevoel dat ik niks meer kan door de vermoeidheid, maar met mijn werk moet ik toch door gaan. Als ik dan doorwerk heb ik halverwege de dag meerdere keren het gevoel dat ik ga flauwvallen. Het wordt licht in mijn hoofd en ik word duizelig, soms zie ik ook even vlekken/wordt het zwart. Verder kan ik 's ochtends nauwelijks op staan. Ik word wakker met hoofdpijn en ik kom altijd energie te kort om op te staan.
    Nu weet ik dat mijn ferritine gehalte gezakt is. Ik ben van 11 naar 5 gegaan, maar voor mijn gevoel ligt dit niet alleen aan mijn ferritine gehalte. Ik heb dit nooit eerder gehad.
    Ijzertabelleten krijg ik al van de huisarts, maar het flauwvallen is nieuw. Ik ben nooit eerder in mijn leven flauwgevallen, dus dat was wel even schrikken.
    Wat zou het kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    O ben en vergeten bij de zeggen dat ik de laatste tijd ook last heb van hartkloppingen en veel zweten

    Reageer
    #3

    Toch is dat niet zo vreemd als je ijzergehalte zo laag is.

    Reageer
    #4

    Wat kan ik er dan tegen doen? Is er een andere manier om die weer op peil te krijgen? Floradix en die ijzertabletten helpen niet.

    Reageer
    #5

    Dan zou er toch gekeken loeten worden waarom je ferritine zo laag is. Vraag aan je huisarts een verwijzing voor de MDL arts

    Reageer
    #6

    In elk geval naar je huisarts. Zou ook B12 en D laten prikken. Verder zorgen voor een  combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Een orthomoleculair therapeut zou kunnen kjiken naar je hele gezondheid en bepaalde voedingssupplementen. De opname van ijzer wordt in elk geval verbeterd door stoffen als magnesium, vitamine B en C, molybdeen, lysine en taurine. De opname wordt verminderd door fytinezuur, calcium (zuivel) en cafeïne. En denk verder aan de invloed van electromagnetische velden.

    Reageer
Reageer op: Flauwvallen en extreem oververmoeid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief