Vermoeidheid

 • #1

  Door aanhoudende vermoeidheid en opgezette klieren in hals en nek heb ik 3 weken geleden een uitgebreid bloedonderzoek laten doen, samen met HIV en SOA testen. Alles was goed en de HIV en soa testen ( hepatitis a,b,c , lues ) waren negatief. ( was ongeveer 12,5 weken na mijn laatste sexueel contact.) Aangezien de klieren maar pijnlijker werden en iets groter waren dan 3 weken terug en ik ook klieren onder de oksel voelde ben ik donderdag naar de huisarts gegaan. Deze zag er geen problemen in. Zal wel overgaan Zei hij aangezien mijn bloedtesten inorde waren. Nu zijn we 2 dagen later en heb ik een hard gevoel aan de linker en rechter kant van mijn buik en mijn nek kan ik bijna niet bewegen doet pijn  minste dat ik iets aanraak aan mijn nek krijg ik een steekpijn. Alles voelt eigenlijk heel hard en stijf aan.

  De bolletjes in nek en hals zijn harder geworden en de spieren doen echt pijn.

  Nu vroeg ik me af of het mogelijk was dat bepaalde testen herhaald zouden moeten worden ( HIV, klierkoorts,..) want heb dit nog nooit ervaren.

  Nu was ik ook aan kanker aan het denken omdat dit allemaal zo plots opkwam. Vermoeidheid sleepte al langer aan maar de andere pijnigheden zijn op 3 weken tijd erger geworden.

  Bedankt alvast voor de feedback!

  Reactie
  #2

  Je hebt geen HIV! Dus testen heeft dan weinig zin

  Reactie
  #3

  Oke maar zou het eventueel kanker kunnen zijn dan of toch klierkoorts? Maar dan had de test 3 weken geleden toch al moeten weergeven dat er iets mis was?

  Reactie
  #4

  Hoezo kanker? Dat is toch wel wat overdreven
  De ziekte van Pfeiffer (klierkoorts) zou kunnen. Dat moet je dan laten onderzoeken

  Reactie
  #5

  Oke ja omdat klierkoorts 3 weken geleden getest is geweest maar toen was de test nog negatief.

  Reactie
  #6

  Dan is het geen klierkoorts.

  Reactie
  #7

  Samengetrokken spieren of trigger points kunnen dezelfde klachten geven. Je kan door de stress in een soort cirkel blijven.

  Reactie
  #8

  Dr,

  Maar je hebt toch geen  triggerpoints onder uw oksel? En deze zouden hard moeten zijn maar de bolletjes zijn los, bewegelijk en glibberig.

  Hoop gewoon dat het geen hiv is, maar  arts zei dat ik het mocht uitsluiten aangezien er voldoende tijd zat tussen laatste keer seks en bloedonderzoek. Maar ben toch achterdochtig. Aangezien het wel symptomen zijn die op hiv kunnen wijzen + heb ook nog een jeukende huiduitslag op armen en buikk die plots is ontstaan.

  En klierkoorts is ook uitgesloten... zn toch zwellen en steken de klieren...

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik zou niet meteen het ergste denken en bang worden voor je lichaam maar zorgen dat je je lichaam ondersteunt. Advies vragen aan een natuurgeneeskundige bijvoorbeeld. Misschien dat het deels in je voeding zit en misschien zijn er bepaalde massages nodig, om afvalstoffen kwijt te raken.

  Reactie
Reageer op: Vermoeidheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief