Vraag

 • #1

  Hallo,

  Deze vraag is niet voor mij maar voor iemand die ik ken. Zij heeft sinds een lastige periode thuis last van vermoeidheid en over het algemeen lang verkouden zijn. Nu heeft ze afgelopen week bloed laten prikken en daar is niks raars uit gebleken. Ondertussen blijft de vermoeidheid wel.

  Is het noodzakelijk om me zorgen te maken voor iets ‘ernstigs’, of was dit wel uit het bloedonderzoek gebleken? Volgens mij is er vanuit de dokter de ‘conclusie’ gekomen dat het komt door de stressvolle periodes thuis, en dat dat als gevolg heeft dat ze sneller vermoeid is en dus inderdaad lang verkouden. Rust nemen was het advies.

  Ik maak me wel een beetje zorgen over haar, dus vraag het graag hier.

  Alvast bedankt.

  Reactie
  #2

  De conclusie van de dokter zal toch de juiste zijn

  Reactie
  #3

  Dankuwel voor de snelle reactie John.

  Gek om te bedenken dat stress zoveel symptomen kan veroorzaken, als in ‘mindere’ weerstand en vermoeidheid. Maar ik denk dat u gelijk heeft, want met zo’n bloedonderzoek worden de ‘ernstige’ veroorzakers wel gevonden toch?

  Reactie
  #4

  Doorgaans zal men dat vinden

  Reactie
  #5

  Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel. Vaak spelen voedingspatroon, darmflora en tekorten aan voedingsstoffen een rol. Een complementair genezer kan wat verder kijken. Zo komen veel mensen magnesium tekort, wat niet te meten is in het bloed.

  Reactie
Reageer op: Vraag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief