Extreme moeheid

  • #1

    Hi,

    Sinds april loop ik erg te kwakkelen met mijn gezondheid. Half april had ik bijholteontsteking met beginnend long- en keelontsteking, half mei kreeg ik in het buitenland Dengue (week ziekenhuis buitenland) en bij terugkomst is een chronisch vitamine B12 tekort geconstateerd. Sinds april kamp ik ook met paniekaanvallen af en toe. Een aantal weken terug viel mijn zicht weg en ben ik weer een week opgenomen in het ziekenhuis in Nederland.  Alle neurologische testen zijn goed en ik heb inmiddels 11 spuiten gehad. Ik hou echter veel last van mijn benen, bij teveel inspanning is het weer een paar dagen mis. Soms heb ik een aantal goede dagen en dan ineens extreme moeheid. Is dit normaal? Vandaag is bijv zo'n dag. Maandag had ik een grote paniekaanval, gister wat betere dag en b12 spuit gehaald en vandaag is alles moe. Ik was zo blij met een stijgende lijn maar soms lijkt het wel 2 stappen vooruit, 3 terug.

    Alvast bedankt voor de reactie.

    Reageer
    #2

    Er is heel wat gebeurd met je lichaam en dan heb je ook nog chronisch vit B 12 tekort. Je lichaam zal toch echt nog enige tijd nodig hebben om van alles te herstellen.

    Reageer
    #3

    Goed voor je lichaam zorgen en je weerstand helpen verbeteren met goede voeding en wat aanvulling. Allerlei vitaminen, mineralen en andere stoffen kunnen je weerstand helpen verbeteren. Vitamine B schijnt gunstig te kunnen werken bij knokkelkoorts. Sowieso beter om het hele B-complex te gebruiken dan alleen B12 omdat de B-vitamines samenwerken. Ook vitamine D is belangrijk voor je weerstand. Misschien zijn er op alternatief gebied wel middelen om je weerstand te verbeteren.

    Reageer
    #4

    Veel mensen komen ook magnesium tekort.

    Reageer
    #5

    Hi Tandor,

    Dankjewel! Dus het is niet raar als het minder gaat dan voorheen zonder reden? Sinds gister met dikke verkoudheid op bed, echt tot niets in staat. Wordt er zo moedeloos van.

    Reageer
    #6

    Hi Catootje,

    Bedankt voor je reactie. Ik heb van m'n huisarts begrepen dat ik geen extra vitamine B mag ivm intoxinatiegevaar maar ga zeker eens naar alternatieve geneeswijzen kijken!

    Reageer
Reageer op: Extreme moeheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief