Vermoeidheids aanvallen

  • #1

    Hoi!

    Na een aantal weken nu besloten een topic te openen om te kijken of iemand zich herkend in mijn klachten!

    Ik zal even kort omschrijven wat er aan de hand is! Ik ben ongeveer 8 weken geleden ongestel geworden (ben altijd heel onregelmatig ongesteld) en dit hield een week aan. Mijn menstruatie stopte en ik kreeg ontzettende buikpijn. Langs de dokter geweest, maar die kon er niet meer van maken dan menstruatie pijn. Een week na het stoppen van mijn menstruatie en een week buikpijn, werd ik weer ongesteld. Ontzettend extreem, met veel bloeden (moest om het uur mijn super plus tampon vervangen) en veel stolsels. Ik ben nu nog heel licht ongesteld, het lijkt vooral oud bloed, dit is sinds een week ongeveer zo.

    Ik begon ook extreme vermoeidheidsklachten te krijgen. En dan bedoel ik een soort aanvallen van vermoeidheid. Even de klachten op een rijtje:

    - vermoeidheid
    - wazig zien
    - niet kunnen focussen en concentreren
    - het gevoel er niet "bij" te zijn ( ik zit er wel, maar ik ben er niet, snap je :P)
    - hele langzame ademhaling
    - niets kunnen doen
    - moeilijk kunnen lezen

    Dit zijn "aanvallen" die komen wanneer ze willen en kunnen uren aanhouden en meerdere keren per dag voorkomen, soms zelfs de hele dag. Ik kan dan niet functioneren en mijn vrienden en man beginnen zich te irriteren. Ik ben namelijk stil, geïrriteerd en dus moe als ik zo'n aanval heb.

    Mijn bloed is afgenomen en het bleek dat ik hele lichte bloedarmoede had. Wat niet heel gek was met zo'n menstruatie. Ook bleek er "ergens" in mijn lichaam een infectie zat.

    Ondertussen was ik naar de gynaecoloog geweest en blijk ik PCOS te hebben. Ze hebben uitstrijkjes gemaakt, daar moet ik de uitslag nog van krijgen. Ook bleek ik genitale wratjes te hebben en die worden aankomende woensdag weggebrand.

    Vorige week weer naar de dokter geweest met de vermoeidheids klachten. Ik had ondertussen van de dokter ijzertablettem gekregen en slik deze nu ongeveer 2,5 week. Ik heb weer bloed moeten prikken en hiervan krijg ik morgen uitslag.

    Ik heb overigens geen schildklier problemen of suiker, hier is naar gekeken.

    Ik hoop dat mijn verhaal een beetje duidelijk is. Ik heb dus zware vermoeidheids aanvallen en ze maken me gek! Ik kan niet genieten van de dingen en wordt ontzettend pissig en wanhopig als ik zo'n aanval heb, omdat ik er zelf niks aan kan doen.

    Mijn vraag is dus, herkent iemand dit? Heeft iemand misschien een tip of advies. Ik wil gewoon weer lekker leven en kunnen genieten!

    Liefs ?

    Reageer
    #2

    Wacht eerst eens even op de uitslagen van de onderzoeken. Laat eventueel nog een bloedonderzoek doen en  je vitamines checken en kijken of je de ziekte van pfeiffer of cytomegalie hebt.

    Reageer
Reageer op: Vermoeidheids aanvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief