Clitoris/pus/slijm?

 • #1

  Als ik mijn clitoris'kapje' een beetje omhoog trek dus naar mij toe dan zie ik dat er 'wit spul' tevoorschijn komt.. Het lijkt wel pus? Verder doet mijn clitoris geen pijn, ook niet als ik er even aan zit. Ik heb geprobeerd het schoon te maken en weg te halen maar het lukt niet altijd, want ik kom er moeilijk bij. Het lijkt er ook op alsof ik het "eruit" moet trekken?? Als een soort wit draadje.. Heel vreemd, wat kan dit zijn?? Groetjes xx

  Reactie
  #2

  Dat heet smegma. Probeer het schoon te spoelen met de douchekop of gebruik een wattenstaafje

  Reactie
  #3

  Tandor, hartstikke bedankt voor je antwoord! Ik zie het eigenlijk voor het eerst dat het zich ophoopt "in de clitoris" of onder het kapje, begon mij al zorgen te maken, maar dat is dus volkomen normaal neem ik aan? Zal gewoon goed moeten schoonmaak idd al kom ik er moeilijk bij.

  Reactie
  #4

  Het is inderdaad een normaal verschijnsel. Gewoon iedere dag even schoon maken

  Reactie
  #5

  hey,ik ben 17j en heb ook zo wit aan mijn clitoris altijd,als ik zo dat voorhiudje beetje oprek zie ik het en kleeft dat voorhuidje er helemaal aan aan mijn clitoris en doet erg pijn,ik heb dat nog nooit helemaal opgerekt dat voorhuidje van mijn clitoris,gaat dat pijn doen als ik mijn clitoris er helemaal zo gaan laten uitkomen of mag je dat niet doen? en dat wit aan mijn clitoris zo vooraan beetje wat is dateiglijk??

  Reactie
  #6

  Dat is smegma.  Je moet dat dagelijks goed schoonmaken met water

  Reactie
  #7

  ok bedankt Tandor,

  maar tandor mag ik dat voorhuidje zo helemaal naar achter toe trekken zodat mijn clitoris daar helemaal uit is uit dat voorhuidje want als ik dat doe kleeft dat voorhuidje er aan zo en doet pijn dan?gaat dat voorhuidje er nog terug over dan of blijft mijn clitoris dan helemaal bloot zo?moet je dan ook je clitoris wassen zo altijd of moet dat niet ,heb nog nooit gedaan eiglijk mijn clitoris gewassen..

  Reactie
  #8

  Je moet dat zeker schoonmaken. In het begin wel even voorzichtig doen en de sproeier van de douche er even op houden. Als daar smegma blijft zitten kunnen er infecties ontstaan en het gaat sowieso stinken.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  deze probleem heb ik ook, al maak ik het schoon, komt na paar minuten weer terug en het stinkt zo erg ik word er onzeker van😥

  Reactie
  #10

  Ga dan met de klacht naar de huisarts

  Reactie
  #11

  hallo meiden, ik heb dit ook gehad en heb er een jaar mee rond gelopen omdat ik het niet durfde weg te halen. Op een gegeven moment werd het steeds meer en deed het echt ontzettend veel pijn. Paar keer naar de gynaecoloog gegaan en ik ben er gister aan geopereerd. Nu hoop ik dat het weer goed zal gaan! Dus goed schoonmaken en niet bang zijn is mijn tip.

  Reactie
  #12

  Hey, ik heb dit probleem ook! Alleen hoe met je het precies schoonmaken ben een beetje bang dat ik iets fout doe als ik het aan raak etc.

  Reactie
  #13

  Als je een beetje voorzichtig bent kun je niks verkeerds doen

  Reactie
  #14

  Dat plekje doet bij mij pijn? Hoor ik me zorgen te maken, heb namelijk het zelfde.

  Reactie
  #15

  Ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
Reageer op: Clitoris/pus/slijm?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief