Clitoris zit ‘vast’

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo

    Ik was zojuist aan het douchen en opeens merkte ik iets op bij mijn clitoris. Als ik zeg maar de clitoriskap omhoog trek en naar de clitoris zelf kijk, leek het net alsof een kant van de clitoris vastzat ofzo? En ook dat er wit onder zit dat namelijk best hard is. Ik denk zelf smegma, maar ik snap niet hoe? ik was mezelf elke dag daar en heb nogal een angst om daar te stinken, dus ik was mezelf extra goed. Ik ben wel onlangs begonnen met mijn vagina te wassen met een dove zeepbar dus misschien dat het daardoor is ontstaan?

    Zie hier een foto voor verduidelijking. Kan iemand me uitleggen wat dit precies is en wat ik er aan kan doen? Het is echt net alsof het zelfs vergroeid is aan m'n clitoris zelf. het doet geen pijn/stinkt niet/.. en ik krijg het er heel moeilijk uit (vooral omdat het op een heel gevoelige plek zit en het dus echt pijn doet omdat het zo gevoelig is daar)

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Niet wassen met zeep!!! dat kan inderdaad de oorzaak zijn

    Reageer
Reageer op: Clitoris zit ‘vast’


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief