Pijn clitoris

Online ZorgZus
 • #1

  Beste forumleden,

  Na gemeenschap heb ik erg last van mijn clitoris. Dit is niet zo zeer door de gemeenschap zelf, maar door aanraking. Als ik mijn eigen clitoris aanraak is dit al geen fijn gevoel. (Het doet dan geen zeer maar is wel gevoelig.) Wrijving laat het pijn doen.

  Dit heb ik al heel mijn leven. Het is de reden dat ik mijn clitoris liever niet aanraak of laat aanraken. Met mijn vulva is niets aan de hand.
  Op SOA's ben ik getest, die heb ik niet. Verder is het ook géén (schimmel)infectie. Het jeukt niet en ik zie geen abnormale kleuren/vlekjes etcetera.

  Als ik er zelf zo naar kijk, denk ik dat het hoedje of de voorhuid misschien "te kort" is, of de clitoris misschien wel de groot. De clitoris is namelijk duidelijk zichtbaar en paarsig van kleur; wat ik, uiteraard, altijd normaal heb geacht tot ik andere vagina's zag. Vergeleken met andere vagina's is de clitoris duidelijk meer zichtbaar.

  Al meerdere keren ben ik gaan zoeken op het internet. Ik lees over vaginisme, schimmelinfecties, soa's, een te grote clitorishoed (clitoriskapcorrectie) etcetera; maar niets wat dichtbij mijn eigen klachten komt.

  Graag zou ik een algemeen beeld vormen voordat ik naar de huisarts ga.

  Weet iemand hier iets meer over?

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het toch verstandiger is om gewoon naar de huisarts te gaan en ernaar te laten kijken. Iedere clitoris anders

  Reageer
Reageer op: Pijn clitoris
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief