Iets uit vagina? Stukje b"/> Iets uit vagina? Stukje baarmoeder of embryo?? HELP - Medische Forum - Dokter.nl

Iets uit vagina? Stukje baarmoeder of embryo?? HELP

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo een tijdje geleden had ik dit ook al. In mei kwam er een stukje "vlees" uit mijn vagina. Ik had die dag heel erg veel buikpijn en toen kwam dat er uit. Ik had dit toen naar de huisarts gebracht en ik had het hier ook gevraagd en u zei dat het een stuk van het baarmoeder kon zijn (poliepje?). Uit onderzoek was dat het zogenaamd niet en was het "iets van buitenaf" een gaasje, stukje maandverband of tampon. Wat helemaal niet zo was. Ik weet heel erg zeker dat het iets anders was.

  Ik heb vandaag weer precies hetzelfde gehad. Ik ben gister ongesteld geworden en vandaag had ik heel erg veel buikpijn. Het leek net alsof het pijn was van een miskraam of bevalling. Ik dacht dat ik zou flauwvallen van de pijn. Daarna was het over en ging ik naar de wc. En toen zag ik op mijn maandverband weer zo een stuk vlees en dit was groter dan de vorige keer(van mei). Ik ben nu heel erg bang. Ik weet niet wat het is. Ik ben erg bang om onvruchtbaar te worden of dat ik wat anders heb. Ik heb zelf ook te hoge prolactine gehalte, maar daarvoor gebruik ik medicijnen en mijn prolactine is gezakt nu, maar de medicijnen gebruik ik nog.
  Kunt u mij a.u.b. helpen want ik ben echt bang geworden. Ik weet niet wat ik moet doen, de huisarts vertrouw ik niet meer. Dat stukje vlees heb ik weer bewaard in een boterhamzakje. Ik wil dat weer laten onderzoeken.
  Weet u wat het kan zijn? Ik wil niet onvruchtbaar worden/zijn 🙁 Ik weet op dit moment niet meer wat ik moet doen. Ik ben heel erg bang. Kunt u mij aub helpen.

  En ja ik heb wel sex gehad maar heb netjes de pil gebruikt zonder het te vergeten. Het lijkt ook heel erg op een embryo maar ik weet gewoon zeker dat het niet kan. In mei heb ik ook netjes de pil gebruikt en toen ook 2x zwangerschapstesten gedaan voor de zekerheid. En ik was niet zwanger. En ik gebruik ook al 2maanden netjes de pil. Ik kan niet zwanger zijn. Ik heb alleen in mei en eind juli en begin augustus sex gehad. Er is geen kans dat ik zo snel zwanger word en dan een miskraam en zo een grote embryo. Dus ik weet ook niet wat het is. Kunt u mij aub helpen 🙁

  Reageer
  #2

  Dit lijkt toch meer op en stukje van het baarmoederslijmvlies.

  Reageer
  #3

  En is dat erg? Waardoor komt dat? Kan ik hierdoor onvruchtbaar worden?

  Reageer
  #4

  Nee hoor.
  Tijdens de menstruatie laat het baarmoederslijmvlies los. Dat wordt afgestoten. Daardoor ontstaat dam ook de menstruatiebloeding. Soms komt er eens stukje slijmvlies aan een stuk uit de baarmoeder.

  Reageer
  #5

  Hallo ik heb een rare vraag sinds vandemorgen verloor ik 2 rare stukjes vlees tijden mijn menstruatuie maar ik neem de prilpil en ik maak mt ongerust 🙁 iemand die my kan halpen aub

  Reageer
  #6

  Dat zullen naar alle waarschijnlijkheid stukjes baarmoederslijmvlies zijn die loskomen tijdens de menstruatie. Het is niet erg waarschijnlijk dat je zwanger zou zijn met de prikpil.

  Reageer
  #7

  Hallo met natasja ik heb op vrijdag 8 mei vreselijke buik pijn gehad. het leken op weeën en ik kon niets meer mijn vriend had de dokterswacht gebeld. en moest met spoed naar het ziekenhuis. ik heb van half 9 savonds tot 11 uur even in het ziekenhuis gelegen. ik kreeg pijn stillers

  wegens de hevige krampen. ik mocht om kwart over 11 weer naar huis. Toen ik thuis kwam werd de pijn heviger en heviger en ineens voelde ik wat uit mijn vagina komen ben meteen wezen kijken een dikke homp weefsel of vlees vind het nog steeds heel erg eng! ik was zwanger en de resten moesten nog uit m'n baarmoeder komen zouden jullie meschien weten wat dit kan zijn?

  Reageer
  #8

  Ik zou graag willen weten wat het stuk weefsel vlees. ook gevolgen kan hebben op een eventuele volgende zwangerschap? en of dit schadelijk. En om zorgen over te maken gr natasja

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hey!

  Als ik het goed begrijp was je zwanger en had je een miskraam? Want dan is het normaal dat er stukjes weefsel komen... ik had net hetzelfde: serieuze rugkrampen, en dan helder bloedverlies. Naar de gyn gegaan, want ik was 6 weken zwanger. Het is allemaal vanzelf eruit gekomen...hele stukken... en iets dat leek op een vruchtzakje...

  Schadelijk is het niet. Mijn gyn raadde wel aan om eerst de cyclus tijd te geven om terug normaal te worden. Ik was 3 maanden later weer zwanger en heb mijn tweede dochter gezond op de wereld gezet 🙂

  Sterkte!

  Reageer
  #10

  Ik denk dat je het beter met de gynaecoloog of je huisarts kunt bespeken.

  Reageer
  #11

  Hallo allemaal, vandaag 3 augustus heb ik voor de 3e keer ook de dezelfde vleesvlies prop gevonden in m'n maandverband...

  Bij de eerste keer ben ik naar de huisarts geweest. Het stukje weefsel werd opgestuurd naar een onderzoek centrum en hieruit werd uitgesloten dat het geen miskraam was gelukkig, er waren geen waarnemingen van een embryo gevonden en was het hoogstwaarschijnlijk enkel een vlies.

  De dokter zei dat het kan komen doordat ik de pil doorslik. Hiermee was ik dus gestopt en werd netjes elke maand weer ongesteld. Helaas werd ik enkele maanden later weer verrast met een verrassing in m'n ondergoed...vele vragen spookte door m'n hoofd...hoog waarschijnlijk kreeg ik bij de dokter toch weer het zelfde antwoord dus heb uiteindelijk gekozen om te stoppen met de pil.

  Na 2x gewoon netjes ongesteld te zijn geworden had ik bij deze ongesteldheid een heel naar gevoel. Al 1 a 2 weken had ik last van een vreemd soort bloed. Het kwam alleen als ik op de wc bleef zitten (om ff lekker op m'n mobiel te scrollen). Er kwam een extreem sterke vieze geur vanaf die ik niet kon vergelijken met m'n normale ongesteldheid..en zojuist was het weer raak...een 3x...is inmiddels 3 uur snachts..die 3 komt wel heel vaak terug in dit verhaal he?

  ha..ha...

  Morgen maar wel de moed vinden om de dokter te bellen.

  De pil die ik voorheen gebruikte was microgynon 30.

   

  Reageer
  #12

  Hoi ik vraag dit voor mijn dochter  van 14. Ze zit sinds afgelopen maand aan de pil en na haar stop week heeft ze dus tijdens menstruatie ook een prop/vetweefsel van 7cm verloren. Ze is nog niet seksueel actief maar de pil was nodig voor de pijn klachten en onregelmatige menstruatie.  Maar we zijn best wel geschrokken zo groot en eng zag het eruit. Huisarts heeft het op kweek gezet maar daar kwam een twijfelachtig uitslag uit. Ze weten het niet zeker.  Kunnen jullie mij gerust stellen of advies geven.

  Reageer
  #13

  Moeilijk om dat zo te zeggen... Het is niet naar de patholoog/anatoom gestuurd voor verder onderzoek? En wat bedoel je met een "twijfelkachtige" uitslag?

  Reageer
  #14

  Ik heb vandaag precies hetzelfde gehad en ik schrok me dood. Vind het wel gijn te lezen dat meerderen dit hebben. Ik ben 3 weken op vakantie gegaan en een soort van tijdelijke pil gekregen van de huisarts zodat ik niet op vakantie zou menstrueren. Ik heb de pil iets langer geslikt dan zou moeten. Misschoen dat het daardoor komt? Ik jeb er een foto van, maar vind het wel heel onsmakelijk uitzien.

  Reageer
  #15

  Een stukje lever achtig kwam uit mijn vagina
  Wat kan het zijn

  Attachments:
  Reageer
Reageer op: Iets uit vagina? Stukje baarmoeder of embryo?? HELP
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif