Online ZorgZus
 • #1

  Hallo allemaal, ik heb een vraaag .. ik heb zaterdag seks gehad met mijn vriend maar savonds heb ik mijn pil niet ingenomen, ik heb deze dan zondag avond ingenomen met de pil van zondag, dit waren de 2 laatste van mijn strip. Normaal zou ik vandaag ongesteld moeten zijn van vandaag maar integenstelling daarvan heb ik dik wit verlies, een beetje zoals met je vruchtbare dagen. Zou ik best een testje doen of maakik me te snel zorgen? Wat denken jullie? Groetjes

  Reageer
  #2

  Een test is nu nog te vroeg, dat kan pas bij de periode dat je normaal gesproken de volgende keer ongesteld zou moeten worden. Je kunt wel zwanger zijn geraakt maar hoe groot die kans is weet ik niet precies.

  Reageer
  #3

  Dus nu kan ik eigenlijk niets doen? Want het is toch niet normaal dat ik nu mijn regels niet krijg..? Of het moest zijn dat ik ze nog moet krijgen

  Reageer
  #4

  Je had eigenlijk de bijsluiter moeten lezen.
  Je hebt in de derde week de pil vergeten. Dit zijn de opties die je had:

  Na het vergeten meteen een stopweek inlassen of
  zonder stopweek doorgaan met de volgende pil strip.
  Wat je nog zou kunnen doen is naar de huisarts gaan en een noodspiraal laten plaatsen, maar dat moet binnen 5 dagen na de seks.

  Voor het overige is het inderdaad even afwachten. Als je menstruatie uitblijft kun je 2,5-3 weken na de seks een zwangerschapstest doen.

  Reageer
Reageer op: zwanger ??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief