link tussen pil en vaginale infecties

Online ZorgZus
  • #1

    Kan het zo zijn dat er een link is tussen een aantal maanden de pil doorslikken, en dus geen stopweken hebben... En vaginale infecties/schimmels?

    Ik had hier een aantal keer achter elkaar last van. In deze tijd slikte ik de pil door, las en hoorde overal dat dat geen kwaad kon. Maar elke keer na de seks met mijn vriend kreeg ik last van een infectie. Maar hierin was ook de optie dat het aan de seks met mijn vriend lag, sindsdien zijn we overgestapt op condooms.
    Nu heb ik onlangs mijn stopweek gehouden, en sinds die tijd voelt het veel rustiger aan allemaal.

    Ik vraag me dus af, of het aan het condoomgebruik of aan het doorslikken van de pil ligt.
    Ben door al die infecties een beetje panisch geworden om een nieuwe te krijgen, dus echt experimenteren ermee om de oorzaak te vinden heb ik nog niet gedaan.

    kan iemand mij hiermee helpen?

    Reageer
    #2

    ...

    Reageer
    #3

    Als alleen jij behandeld wordt en je vriend niet, blijven jullie elkaar besmetten. Samen een candida kuur nemen is het beste.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Inmiddels ben ik erachter dat deze infecties aan het doorslikken van de pil lagen. Ik hou nu elke maand mijn stopweek, en heb sindsdien NOOIT meer last, echt een enorme opluchting!

    Reageer
Reageer op: link tussen pil en vaginale infecties


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief