Telkens uitscheuren bij seks

 • #1

  Hoii,
  Telkens als ik seks heb met mijn vriend scheur ik uit. De eerste paar keren is de penetratie pijnlijk, daarna heb ik geen pijn meer tijdens de seks. Behalve als hij er als het ware 'uitschiet'. We hebben al een paar maanden seks en elke keer weer scheur ik een klein beetje uit. Als ik dan na de seks gaat plassen, brandt dit enorm en doet het veel pijn. Dit brandend gevoel duurt maar 1 dag en na ongeveer twee dagen doet mijn vagina ingang ook geen pijn meer. We hebben ook al geprobeerd 2 weken te wachten zodat mijn vagina kan genezen maar dit werkte ook niet. Wel is mijn vriend groot geschapen, hij heeft condoommaat XXL. Maar je zou denken dat de vagina hieraan 'went'. Tijdens de seks ben ik ontspannen en is nat zijn ook geen probleem dus gier ligt het niet aan, ook heeft mijn vriend geen kromme penis. Dus ik weet echt niet wat het probleem kan zijn. Zou iemand ons kunnen helpen!?!
  Alvast bedankt,

  Reactie
  #2

  Gebruik wat extra glijmiddel...

  Reactie
  #3

  Hoi Anna. Heb je al weleens gedacht aan de mogelijkheid dat je een vaginale schimmelinfectie kunt hebben? Ik scheurde namelijk ook elke keer uit als mijn vriend en ik seks hadden, en had van precies dezelfde klachten als jou last. Toen ik naar de huisarts ging omdat ik last had van vreemde afscheiding, kreeg ik een pil tegen die, wat bleek, schimmelinfectie. Ik hoefde dus maar 1 pil te slikken en na 3 dagen was ik van mijn infectie af. Ik heb toen expres 2 weken gewacht voor ik weer seks met mijn vriend had, omdat ik mijn vagina ook rustig wilde laten herstellen. Toen we daarna weer seks hadden scheurde ik niet in! En de keren erna ook niet! Seks is nu veel prettiger, omdat ik me geen zorgen meer hoef te maken over de pijn erna. Die is er namelijk niet meer!

  Reactie
  #4

  Smeer een beetje Sudocrem rond de vagina. Niet er in.

  Reactie
  #5

  Beste Anna,
  Je schrijft dat penetratie in het begin pijnlijk is die na een paar keer overgaat en dat je "uitscheurt" als de penis van je partner er uit schiet.
  De pijnlijke penetratie die overgaat geeft aan de je vaginale opening zich aanpast aan de dikte en lengte van de penis.Je gaf al aan de je partner zwaar geschapen is. Je zou dat aanpassen kunnen ondersteunen door vooraf bij het voorspel bv een dildo te gebruiken om je vaginale opening iets op te rekken. Dit kun je zelf samen met je partner doen. Omdat je zelf de regie hierover hebt kun je pijn voorkomen. De penetratie zelf zal dan niet meer pijnlijk zijn.
  Het uitscheuren bij het eruit schieten kan kleine fissuurtjes (oppervlakkige kleine scheurtjes) rond de vaginale opening veroorzaken. Je partner zal iets meer rekening moeten houden met de grote en omvang van zijn penis en iets behoedzamer moeten zijn. En dat hoeft geen nadeel te zijn! Oefening baart kunst. Zo kunnen jullie er samewn nog meer van genieten.

  Reactie
  #6

  Ik heb seks gehad en bloed nu een heel klein beetje onder mn vagina opening.. Ben 23 en geen maagd meer.. Heb het nooit gehad maar mijn vriend is vergeleken met mijn ex vriend wel groot geschapen.. Eerste 2 stoten deed het zeer daarna niet.. Verder ook geen last of pijn. Zag het pas toen ik alles weer aan had en ging staan.. Wat kan dit zijn??

  Reactie
  #7

  Beste Poes.
  Lees mijn eerdere bericht. Het antwoord staat er al.

  Reactie
  #8

  Ik heb dit ook maar het wordt maar niet beter. Heb nu al 2 maanden niets gedaan en geen tampons gebruikt maar het geneest niet.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dan adviseer ik je om even naar de huisarts te gaan. Hij/zij kan een antibacteriƫle zalf voorschrijven om infecties en ontstekingen te voorkomen.Dat zal ook het herstel bevorderen.

  Reactie
Reageer op: Telkens uitscheuren bij seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief