zeer pijnlijke clitoris (beetje bloedend)

Online ZorgZus
  • #1

    Na ik seks heb gehad met mijn vriend heb ik een zeer pijnlijke (beetje bloedene) clitoris. Ik heb er naar gekeken met ene spiegel en het is niet de vagina maar echt de clitoris zelf. Eerst dacht ik dat het door schraalheid komt van de seks/vingeren, maar nu het na 2 dagen nog steeds niet weg is weet ik het niet meer. Iemand advies over wat het kan zijn? En als het wel schraalheid is, wat je er tegen kan doen?
    liefs adriana16

    Reageer
    #2

    Was de bloeding aan jou clitoris zelf of aan het voorhuidje(velletje)dat je clitoris bedekt?Gebeurde het bij gewone seks of bij het masturberen van de clitoris?heb zelf ook een keer gehad wel,had mijn voorhuidje(velletje) dat de clitoris bedekt te ruw naar achter gedaan om mijn clitoris te ontbloten om daarna clitoraal mij te masturberen.Na mijn orgasme zag ik ook dat een druppel bloed an mijn vinger was nadien.Aan mijn voorhuidje was een klein wondje aan toen ik het zag na mijn orgasme.Ik had nl mijn voorhuidje(velletje)te ver naar achter gedaan wel,vandaar dat wondje opgelopen wel bij het clitoraal masturberen.Na 2 dagen niet te masturberen meer was het wondj wel terug geheeld wel.
    Grtjes Anja.

    Reageer
Reageer op: zeer pijnlijke clitoris (beetje bloedend)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief