Roze bloed na sex

 • #1

  Hai!!! Ik heb na sex af en toe dat als ik naar wc ga en uitplas..dus. Het sperma nog mee komt dat het een beetje licht roze is...afscheiding is daarna gewoon weer normale kleur maar alleen als ik sperma afveeg zeg maar..is niet veel maar heb het soms..niet altijd en vaak als ik bovenop zit...is dit een wondje? Heb verder geen klachten geen bloedingen etc ....mss nog niet vochtig genoeg ? Of schimmel? Of baarmoeder? Hoop dat ik snel antwoord krijg...

  Reactie
  #2

  Bloedingen die optreden bij het vrijen worden contactbloedingen genoemd. Deze bloedingen zijn verdacht voor een HPV infectie, de veroorzaker van genitale wratten en baarmoederhalskanker. Neem deze klachten serieus en ga naar de huisarts voor een gynaecologisch onderzoekje.

  Reactie
  #3

  Lees meer vragen en antwoorden over contactbloedingen
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=contactbloeding&sa=Zoeken#1203

  Reactie
  #4

  Ow..dat is niet zo best??? Maar heb het niet altijd..en vorig jaar een uitstrijkje laten maken..ben wel in 10 maanden tijd gewisseld van pil...had eerst de yasmin..toen vorig jaar aug overgestapt op ministat en dit jaar ( juni) op de microgynon 20... Zou dit een oorzaak kunnen zijn?

  Reactie
  #5

  Als je net overgestapt bent op een andere pil, lijkt dat de meest voor de hand liggende verklaring. Houd het even in de gaten in ieder geval.

  Reactie
  #6

  HI maris,

  Dank voor je reactie! Had het voor ik overstapte op andere pil dus afgelopen juni ook af en toe...maar ben eigenlijk al vanaf vorige jaar aan het experimenteren met de pil...sinds 2007 aan de yasmin en sinds aug 2010 overgestapt op de pil ministat en dus nu juni 2011 op de microgynon 20... Kan het zijn dat als ik dan sex heb daardoor mijn baarmoeder gevoeliger is geworden door hormomen en mss dan iets geraakt word het sneller bloed? Heb het eigenlijk altijd achterlangs ( doggystyle sorry voor taalgebruik maar weet anders niet hoe ik beste kan uitleggen en als ik bovenop zit....gisterenavond weer sec gehad en gewoon onderop gelegen zeg maar en had niets ook niet daarna of vandaag met afscheiding etc...heb ook geen tussentijdse rare afscheiding..ja toen ik net was oevergestapt afgelopen juni wel een week bruin bloed gehad maar dat was wss omdat mijn lichaam weer aan een andere pil moest wennen....heb vorige jaar een uitstrijkje laten maken...checken ze dan ook op hpv of moet ik dat speciaal aanvragen? Dank alvast voor reactie

  Reactie
  #7

  Ow ja...ben soms bang voor bloeding dus merk dat ik daar omder sex wel eens mee bezig ben dat het door mjn gedachten gaat en niet helemaal kan ontspannen en mss onbewust verkrampt ben van binnen waardoor het mss ook een licht roze bloeding kan geven? Maar is echt alleen als ik het sperma afveeg en daar alles weer normaal

  Reactie
  #8

  Een enkele keer vaginaal bloedverlies tijdens of na vaginaal seksueel contact is meestal onschuldig en self-limiting. Herhaald bloedverlies is verdacht voor HPV. Ga dan naar de huisarts, en vraag de huisarts om advies.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  http://www.youtube.com/watch?v=qibIxSVNxrI

  Reactie
  #10

  Onvoldoende ontspannen tijdens het vrijen kan kleine schaafwondjes veroorzaken. Is de oorzaak van het 'knijpen' bekend? Is de term vaginisme u bekend? Bent u hiervoor ooit behandeld? Overleg dit met de huisarts.

  Reactie
  #11

  Heb nog een vraagje...heb vorige jaar een uitstrijkje laten maken omdat ik 36 ben ..wordt er hier dan ook gekeken op hpv? Of kan het zijn dat het toen nog niet aantoonbaar was?

  Reactie
  #12

  http://www.youtube.com/watch?v=GZTePXaHPPQ

  Reactie
  #13

  http://www.youtube.com/watch?v=3viG-K53mII

  Reactie
  #14

  He allen! Heb uitstrijkje gehad en alles was goed...heb ook soa test gedaan op gonorooe etc maar chalmydia moeten ze aprart doen omdat dokter niet genoeg stokje mee had gestuurd ofzo iets...kan het mss toch een chamydia zijn? Ik heb nog steeds geen last van veel afscheiding of tussentijds bloed..alleen beetje roze bloed bij afvegen sperma na sex en daarna niets meer..dokter dacht eerst gonorooe vandaar dat ze daar eerst op hebben gezocht naar aanleiding van formulie die mee was gestuurd.

  Reactie
  #15

  Heeft de dokter nog aangegeven wat het wel kan zijn dan? Zit namelijk met hetzelfde sinds paar weken, en m'n menstruatie is ook veel minder dan voorheen.

  Reactie
Reageer op: Roze bloed na sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief