Roze afscheiding na seks

Online ZorgZus
 • #1

  Ik had voor 2 weken terug roze afscheiding na de seks. Het kwam met slijm mee. Ik verloor al wat slijm omdat ik in een vruchtbare periode zat. Moet ik me hier zorgen over maken?
  Ik ben normaalgesproken netjes op tijd ongesteld. Heb dit ook niet eerder gehad. Het probleem is ook dat ik nu geen seks durf te hebben omdat ik bang ben dat het nog eens gebeurt en ik dan dus verderop moet.. Aan de andere kant wil ik het ook graag weten.

  Reageer
  #2

  Oja, het duurde niet super lang, tot de avond. Paar vegen. Maar goed, het hoort niet..

  Reageer
  #3

  Het kan wel eens een keer voor komen. Alleen als het iedere keer tijdens of na seks is, zou ik er wel mee naar de huisarts gaan

  Reageer
  #4

  Okee. Moet ik dan aan iets ernstigs denken?
  Ik heb in juni 2022 uitstrijkje gedaan, geen HPV aanwezig. Kan er dan langzaamaan toch iets slechts groeien? Ik zit in een monogaam huwelijk.. Maar goed, ik maak me gewoon snel zorgen.

  Reageer
  #5

  Als het vaker voorkomt kan het een infectie zijn.

  Reageer
  #6

  Is de kans op baarmoederhalskanker ook aanwezig?

  Reageer
  #7

  Daar kan ik geen antwoord op geven, dat zou dan toch onderzocht moeten worden

  Reageer
  #8

  Ik zou je dringend aan willen raden er mee naar de huisarts te gaan. Iemand in mijn kennissenkring had dit ook, uitstrijkje korter gelden dan bij jou.
  Bij haar was het dus bij het volgende uitstrijkje niet goed.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je laat me echt enorm schrikken Suus. Ik snap dat het voor jou dan dichtbij komt, maar ik ben behoorlijk hypochondrisch dus dit is voor mij een enorme angst. De focus ligt behoorlijk op mijn lijf met alle gevolgen van dien.
  Ik heb het tot nu toe 1x gehad..

  Reageer
Reageer op: Roze afscheiding na seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief