jeuk bij vagina

Online ZorgZus
  • #1

    hee!
    ik heb een vraag, hopelijk kan iemand mij hier mee helpen.
    2 weken geleden kreeg ik nogal last van jeuk rond mijn vagina (de voorkant), ik kon niet echt bultjes vinden of iets dergelijks. Na 2 of 3 dagen kwam er wel een bultje (aan de achterkant), dit bultje deed erg veel pijn met plassen. Na ongeveer 8 dagen ging de jeuk en het bultje weg, en werd ik ongesteld. Nu is mijn ongesteldheid weer over, en komt de jeuk weer terug, ook het bultje is inmiddels terug.
    Het jeukt niet de hele dag door, meestal 's ochtends even, in de namiddag, en 's avonds/'s nachts kan ik er vaak niet van slapen.

    Ik heb nog nooit sex gehad, en de laatste keer dat ik me daar heb geschoren is zo'n 2 maanden geleden.
    Ik durf er niet mee naar mijn moeder te gaan, want ik vind het een beetje beschamend. Heeft iemand een idee wat het kan zijn?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Hee,
    Jeuk aan de voorkant van je vagina is volgens mij niet zo raar want dat kan iedereen overkomen, zeker als het warm is of als je geen katoenen onderbroeken draagt. Probeer eens alleen maar katoenen onderbroeken te dragen en niet teveel met je benen over elkaar te zitten zodat het goed kan "ademen"

    Reageer
Reageer op: jeuk bij vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief