Groene afscheiding jaren na overgang

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb inmiddels al 2 maanden dagelijks groene waterige afscheiding. Ik ben hiermee naar de huisarts geweest die heeft een kweek genomen maar daar is niets uitgekomen. Hij zegt dat dit door hormoonschommelingen kan komen maar ik ben al 6 jaar niet meer ongesteld. Ik ben twee jaar geleden bij een gynaecoloog geweest die constateerde dat ik atrofie heb. Ik heb daarvoor hormoon tabletten gekregen maar doordat ik hier een hoge bloeddruk en veel hoofdpijn van kreeg ben ik hiermee gestopt.
    Ik ben toch enigzins bezorgd over de afscheiding. Ik dacht dat je bij atrofie juist heel droog werd. Dat was wel mijn klacht waarvoor ik destijds naar de gynaecoloog gjng. Is er iemand die hier meer over weet ?

    Reageer
    #2

    Persoonlijk zou ik er toch mee terug naar de gynaecoloog gaan,ipv ervaringen van anderen vragen.

    Reageer
    #3

    Tja dan moet je wel een verwijzing krijgen. Mijn arts denkt kennelijk dat het niets bijzonders is ik twijfel daaraan

    Reageer
    #4

    Dan zou ik aandringen op een verwijzing, je huisarts mag dat bij klachten niet weigeren

    Reageer
    #5

    Ik probeer het nog eens. Ik heb zeer veel groene afscheiding. Ik ben 57 jaar. Ik ben inmiddels na lang aandringen bij de huisarts door verwezen naar een gynaecoloog Op de Inwendige echo is niets afwijkenends te zien het uitstrijkje is ook goed. De gynaecoloog zegt ook dat het door vaginale atrofie komt. Nu wederom vaginale hormonen ontvangen maar tot nu toe zonder resultaat en ook weer een verhoogde bloeddruk hierdoor. Dit is dus niet de oplossing voor mij.
    Het is een heel vervelend probleem. Ik moet tena gebruiken omdat het lijkt of ik in mijn broek geplast heb.
    Is er iemand die dit na de overgang ook heeft en een oplossing heeft ?

    Reageer
Reageer op: Groene afscheiding jaren na overgang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief