Wat is er aan de hand?

Online ZorgZus
 • #1

  Hi,

  In september seks gehad met een jongen. Dit bestond alleen uit aftrekken en vingeren. Nadat hij zich had afgetrokken ging hij mij vingeren.
  Sinds begin oktober heb ik last van pijn in mijn onderbuik. Soms erger dan andere keer. Het voelt als een soort zeurende pijn. Dezelfde pijn voel ik ook in mijn rug aan de rechterkant.
  Sindsdien ben ik 3x ongesteld geworden, de eerste keer gewoon 4 dagen (zoals altijd) de andere 2x was het maar drie dagen. Wel alle kwaaltjes erbij gehad die horen bij ongesteldheid. De laatste keer had ik op de laatste dag (4) roze afscheiding. Nooit gehad. Verder heb ik een SOA test gedaan bij de dokter, deze was ook negatief. Omdat ik mijzelf helemaal gek aan het maken ben in mijn hoofd heb ik 8 zwangerschapstesten gedaan, allemaal negatief.
  Sinds de pijn heb ik ook regelmatig last van maagzuur en heb ik het idee dat soms mijn borsten zeer doen.
  Wat is er aan de hand? Toch een verwijzing vragen voor de gynaecoloog ? Soms kan ik snachts niet slapen van de pijn en moet ik een kruik pakken.

  Reageer
  #2

  Ik zou idd een verwijzing vragen voor verder onderzoek.

  Reageer
  #3

  Ja dat lijkt mij ook het verstandigst. Ik heb een maand geleden al een inwendig onderzoek gehad bij de huisarts, maar die kon niks raars ontdekken. Zwanger kan ik ook niet zijn neem ik aan.

  Reageer
  #4

  Stress kan ook rare fenomenen veroorzaken. Geen paniek zou ik zeggen.

  Reageer
  #5

  Vraag dan een verwijzing voor de gynaecoloog of de MDL arts.

  Reageer
  #6

  Aankomende donderdag weer een afspraak bij de dokter voor een inwendig onderzoek en eventuele verwijzing. Nu ook branderig gevoel in mijn borsten. Vannacht paniek dat ik zwanger zou zijn, maar dit kan toch echt niet?

  Reageer
Reageer op: Wat is er aan de hand?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief