na stoppen pil veel afscheiding, normaal??

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben nu bijna 2 weken gestopt met het slikken van de pil, dit omdat we willen proberen om zwanger te worden. In totaal heb ik de pil bijna 3 jaar geslikt. Nu heb ik ineens veel last van afscheiding, het lijkt soms net alsof ik ongesteld ben, dan voel ik het zo 'lopen' . Is dit normaal of niet?? Ik ben wel net ongesteld geweest.

    Reageer
    #2

    Ja hoor, je hormonen moeten zich herstellen naar de natuurlijke schommelingen en fluctuaties. Dat kan inderdaad eventjes duren.

    Heb je deze berichten gelezen over vreemde afscheiding na het stoppen met de pil? Dit zijn ervaringen en ideeën van anderen die vergelijkbare klachten hebben.

    TOPIC: Bruine afscheiding ipv menstruatie.
    http://www.dokter.nl/forum/Menstruatie/90666-Bruine-afscheiding-ipv-menstruatie.html

    TOPIC: net gestopt met pil, bruine afscheiding
    http://www.dokter.nl/forum/Menstruatie/88489-net-gestopt-met-pil-bruine-afscheiding/Page-3.html

    Als je nog vragen hebt, laat dan even weten.

    Reageer
    #3

    Ok dus het is niet iets waar ik me zorgen over hoef te maken,daar was ik een beetje bang voor. Hoort het er ook bij dat je veel hoofdpijn kan hebben als je gestopt ben met de pil, ik heb nu al dagenlang hoofdpijn, de hele dag, en daarvoor had ik dat alleen als ik ongesteld moest worden. Erg vervelend..

    Reageer
    #5

    Ik ben in maart gestopt met de pil. Ik werd steeds maar niet ongesteld en na zeven weken kreeg ik bruine afscheiding, met heel soms wat bloed er tussen, niet veel en ook niet erg rood, meer roze. Dit is nu al twee weken zo en testen zijn negatief. Kan ik deze bruine afscheiding als ongesteldheid zien?

    Reageer
    #6

    Nee, de normale menstruatie laat zich herkennen als een normale menstruatie.

    Reageer
Reageer op: na stoppen pil veel afscheiding, normaal??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief