Lichtbruine afscheiding

Online ZorgZus
 • #1

  Goedemorgen,

  Vanwege een traumatische ervaring in de medische wereld in het verleden durf ik helaas niet met mijn klacht naar de dokter te gaan. Vandaar dat ik mijn vraag hier stel en ik hoop dat iemand mij gerust kan stellen.

  Ik ben 24 jaar oud en slik nu 8 jaar de pil. Hier is niets aan veranderd en ik heb deze de afgelopen tijd niet doorgeslikt. Nu heb ik sinds 3 dagen alleen in de ochtend een klein beetje lichtbruine afscheiding, alleen bij het afvegen en dus alleen bij de eerste 2/3 keer plassen. Ik heb de afgelopen 3 dagen geen seks gehad, dus het is niet door/bij de seks ontstaan. Na de lichtbruine afscheiding (het is echt net iets donkerder dan het toiletpapier) volgt normale afscheiding, wat ik gewend ben. Ik zit nu op de 13e pil van mijn strip van 21 stuks.

  Heeft iemand een idee waar dit door zou kunnen komen?

  Liefs, Loek

  Reageer
  #3

  Zou het mogelijk zijn dat het aan de pil ligt? Ik ben hem namelijk niet vergeten of heb hem niet doorgeslikt of iets dergelijks. En zou ik dan niet de hele dag door de afscheiding moeten hebben en niet alleen in de ochtend?

  Reageer
  #4

  Spotting. Lees ook eens de bijsluiter van de pil

  Reageer
  #5

  Ik heb dat in die 8 jaar zo’n 2 à 3 keer gehad en dat was alleen wanneer ik de pil doorslikte. Kan dit dan ook ‘zomaar’ ontstaan als je de pil ‘normaal’ slikt? Komt spotting misschien door stress? Ik ondervind de afgelopen week namelijk erg veel stress op mijn werk en ik maak me erg druk. En is het niet vreemd dat het dan eigenlijk alleen ‘s ochtends is? Of is dit normaal bij spotting?

  Reageer
  #6

  Het kan

  Reageer
Reageer op: Lichtbruine afscheiding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief