Kriebelend gevoel clitoris en vaak plas gevoel

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi hoi ik ben een meisje van 16 jaar ik heb sinds kort 24/7 een kriebelend gevoel bij mijn clitoris en vaak een plas gevoel terwijl ik helemaal niet hoef te plassen. Ik wist al dat het foute boel was want had er al is wat van gehoord. Ik ben nu erg bang dat ik PSAS heb heeft iemand tips of is het iets anders?

  Reageer
  #2

  Hey,

  Denk dat de beste tip is, om eerst maar eens langs je huisarts te gaan voordat jezelf er alvast maar vanuit gaat dat het "foute boel " is omdat je toevallig ergens iets over hebt gehoord of gelezen.

  Het kan ook veel simpeler zijn, je kunt bijvoorbeeld door vaak een hele strakke broek te dragen je zenuwen daar overprikkelen of door zelf teveel eraan friemelen. Of het kan komen door het zadel van je fiets en bij dames die paardrijden die iets teveel voor over zitten hoor je het ook wel. En dat zijn nog maar de eerste paar dingen die me zo te binnen schieten.

  Dus als je er last van houdt, ga dan even langs je huisarts. Daar heb je meer dan dan een zelf gestelde diagnose die misschien helemaal niet klopt......

  Reageer
  #3

  Hey hey dankjewel voor het antwoorden. Gister na het sporten had ik er ook minder last van. Ik heb ook nog gelezen dat het kan blijven door dat je er teveel aan denkt

  Reageer
Reageer op: Kriebelend gevoel clitoris en vaak plas gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief