Kriebelend gevoel in penis.

  • #1

    Hallo, ik heb sinds 2 weken een raar zeurend kriebelend gevoel in me penis. Het gevoel is niet constant en is soms voelbaar in de penis thv de eikel en daarna verdwijnt het weer. Daarna is het voelbaar tussen de balzak en de anus etc. Ik heb geen pijn met plassen en heb al 4 jaar een vaste partner. Er is niets te zien. Het is een heer irritant gevoel dat moeilijk uit te leggen is. Het is voornamelijk voelbaar als ik rustig zit op lig op bed. Wat kan zit zijn?????

    Reageer
    #2

    Het kan een irritatie zijn van de zaadleider, soms door veelvuldig masturberen veroorzaakt. Geef je "zaakje" een paar dagen rust. als de klachten aanhouden ga dan even naar de huisarts,

    Reageer
    #3

    Het is geen pijn ofzo.. Het is een gevoel dat lijkt op een kriebel. Het gevoel zit voornamelijk tpv de balzak. Maar niet in de balzak. Het lijkt inderdaad of iets geirriteerd is. Dat het een irritatie zijn? Want de huisarts kon in mijn urine geen bacterie vinden.

    Reageer
    #4

    Het is een soort zoemend gevoel. Een paar dagen rust en dan even kijken hoe het gaat.

    Reageer
    #5

    Klopt, het gevoel zit soms ook beetje in je voeten.. Het straalt heeeel soms ook naar je been en voet. Klopt dat?? Ik zal alles even met rust laten en aankijken. Het gevoel is niet altijd aanwezig en lijkt soms een beetje zich te verplaatsen naar andere plekken zoals eerder beschreven (de penis, eikel en tpv de balzak. Kloppen de symptonen met wat u beschrijft?

    Reageer
    #6

    Komt me wel bekend voor ja...

    Reageer
    #7

    Ok ok, moet je dan geen pijn hebben bij plassen?

    Reageer
    #8

    nee hoor.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Als ik smorgens wakker wordt heb ik het gevoel niet.. Het begint pas een half uur nadat ik na de wc geweest ben. En dan is het gevoel ff weg en daar a merk je het weer.. Zeer vervelend.. Maar het kan geen kwaad? Bedankt voor de goede en duidelijke info!

    Reageer
    #10

    Als het gevoel blijft aanhouden ga dan even terug naar de huisarts. En als het erger zou worden ook. Ik neem aan dat je geen verschil voelt aan je teelballen? pijnlijker of gevoeliger?

    Reageer
    #11

    Nee hoor. Het voelt het zelfde en geen pijn.. Het zit gewoon binnenin.. Achter me zak zegmaar. Net waar je zak begint vanaf de anus gezien. Heel appart.. Geen pijnlijk gevoel.. Alleen zeurend raar gevoel.

    Reageer
    #12

    in het perineum. Ja hoor bekend. en vervelend ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #13

    En ik heb nu heeeeel af en toe een licht brandend gevoel aan het uiteinde van me plasbuis bij me eikel.. Geen pijn maar heel licht raar branderig gevoel.. Het gevoel gaat dan naar beneden via me plasbuis van de penis naar zoals eerder beschreven thv het begin van me balzak vanaf de anus gezien. Om gek van te worden pfffff

    Reageer
    #14

    Dat brandend gevoel hoort er eigenlijk niet bij. Je weet zeker dat er niets te zie is aan je eikel?
    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #15

    Ik ben 26. Het licht branderige gevoel wat ik beschreef bij het plassen is al weg hoor.. En nee er is niets te zien of eventueel te voelen, naja op dat rare gevoel na dan.. Ik heb het gevoel nu wel al bijna 2 weken. En ja, u beschreef om me penis ff met rust te laten. En dat doe ik nu sinds 2 dagen..

    Reageer
Reageer op: Kriebelend gevoel in penis.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief