Afscheiding en buikpijn

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi

  Ik heb sinds deze week veel vaginale afscheiding voornamelijk na het plassen en als ik dan afveeg komt er een klodder slijm mee, dit is doorzichtig soms heel iets licht geel. Daarbij heb ik een stekende pijn helemaal onderin mijn buik het voelt of je veel te lang je urine hebt opgehouden zeg maar. Soms als ik ga zitten op de bank bijv dan doet het veel pijn in mijn buik en als ik eenmaal zit neemt de pijn weer wat af.

  3 weken geleden heb ik dit ook een paar dagen gehad en nu dus weer.

  Moet ik hiermee gelijk naar de huisarts en wat zou het kunnen zijn?

  Ben 4 weken behandeld voor een blaasontsteking maar had toen deze klachten niet.

  Heb in december nog een uitstrijkje gehad deze was goed, ik ben 36 jaar

  Reageer
  #2

  Hey,

  Komt je menstruatie er misschien aan? Omdat je schrijft dat je het 3 week geleden ook had. Dan kun je wel eens wat extra afscheiding hebben

  Reageer
  #3

  Ga dan toch met de klachten naar de huisarts

  Reageer
  #4

  Misschien een beetje een brutale vraag hoor. Maar ben jij dezelfde Marieke die regelmatig post over allerlei lichamelijke klachten? Als dat zo is zou je misschienĀ  wel eens met je huisarts kunnen overleggen om daar hulp bij te krijgen. Dan bedoel ik het je zoveel zorgen maken over alles wat je voelt of ziet bij jezelf.

  Nogmaals sorry als dit een brutale vraag is!! Maar het viel me op en wilde het toch even zeggen. T is geen commentaar verder hoor!

  Groetjes Suzan

   

  Reageer
  #5

  Ja dat ben ik Suzan zal wel naar de huisarts gaan want hier wat vragen word teveel blijkbaar sorry.

   

  Reageer
  #6

  Nou moet ik wel even reageren.
  @ Marieke
  Het wordt hier niet te veel als je vragen stelt hoor. En als het al te veel zou worden bepaal ik dat. Maar zo had Suzan dat ook echt niet bedoeld. Ik heb even naar je andere topics gekeken en het lijkt erop dat je last hebt van hypochondrie. Je maakt je heel snel zorgen over van alles en nog wat en denkt dan aan ernstige aandoeningen. En daar zou je dan eens met je huisarts over moeten praten om daar vanaf te komen zodat je leven in dat opzicht wat rustiger wordt

  Reageer
  #7

  Voor het overige mag je hier rustig vragen blijven stellen.

  Reageer
  #8

  En ik bedoelde het ook niet zo hoor!

  Het viel me gewoon op en het lijkt mij niet fijn om steeds bang te zijn dat je iets ernstigs mankeert. Om je steeds zorgen te maken over ieder pijntje of plekje. Vandaar dat ik het vroeg. Omdat je, als je idd hypochondrie hebt,je daar heel goed voor behandeld kunt worden. Dus mijn vraag/opmerking was bedoeld als hulp. Soms zit je zo vast in een bepaald gedachtenpatroon, dat je even een zetje nodig bent om dat te doorbreken. Dat zetje hoopte ik je te geven.

  Verder maakt het mij niet uit hoor, hoeveel vragen je stelt. Het lijkt mij alleen ontzettend stressvol om je zo te voelen, terwijl je met een hulpvraag bij je huisarts er misschien heel anders in zou kunnen staan.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Sorry snap het ook wel maar dat komt ook omdat ik van huisarts laatst ook al naar mijn hoofd geslingerd kreeg dat het meeste tussen de oren zit, dus dan voel je je niet echt meer serieus genomen helaas dus bel ik voor de klachten de huisarts ook maar niet.

  Ga binnenkort wel beginnen met psychosomatische fysiotherapie op advies van mijn eigen fysiotherapie en een vervangende huisarts.

  Heb vorig jaar een heftig jaar gehad en met eigen ogen gezien in eigen familie dat iets onschuldigs toch zeer ernstig kan zijn met dood als gevolg dus daar zal mijn angst wegkomen.

  Vind het zelf ook zwaar kloten dat ik nu zo ben heb dit daarvoor nooit gehad want ben normaal een heel nuchter persoon šŸ˜”

  Reageer
  #10

  Dan is het juist goed dat je hulp vraagt om daar in je hoofd mee om te gaan. Dat betekent echt niet dat er iets mis met je is,alleen dat je het op dat moment even niet alleen aan kunt. Ik spreek uit ervaringšŸ˜‰

  Psychosomatische fysio is al een goed begin om meer vertrouwen in je lichaam te krijgen. Een psycholoog kan je helpen hetgeen je hebt meegemaakt een plekje te geven

  Reageer
  #11

  En waarschijnlijk zal je huisarts je best willen helpen met een doorverwijzing, als hij of zij zelf zegt dat je klachten in je hoofd zitten.Ā  Daarmee geeft die eigenlijk zelf al aan dat je best wat hulp kunt gebruiken

  Reageer
Reageer op: Afscheiding en buikpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief