Pijn vaginaingang

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ben onlangs al bij de huisarts geweest, omdat ik iets voelde wat de ingang van de vagina blokkeerde, echter arts kon niks vinden.
  Ik heb soort van electrolyten en laxeermiddel meegekregen, omdat wellicht obstipatie de oorzaak was.
  Echter heeft dat middel helaas niet geholpen en had ik sowieso niet echt last van obstipatie naar mijn idee.
  Inmiddels meer last gekregen van inwendige pijn, dusdanig dat ik zonder pijnstillers niks kan. En dan heb ik het over oxycodon.. (dat had ik al voor wat anders, was aan het afbouwen maar de pijn down there maakt die laatste stap onmogelijk. Zit nu op 2 x 5mg)
  Uiteraard ga ik vragen om een verwijzing naar een gynaecoloog, maar wellicht dat iemand hier enig idee heeft wat het kan zijn.
  100% geen soa of iets anders seksueels overdraagbaars, gezien geen recente relaties gehad.
  Heb wel 3 jaar geleden gastric bypass gehad, dacht aan verzakking gezien gewichtsverlies, dan komt er van binnen ook ruimte op de zaken, maar huisarts heeft dat uitgesloten.
  In elk geval is de pijn niet normaal, is van dusdanige ernst dat ik zonder pijnstillers niks kan. Niet staan, liggen, zitten, niet slapen.. etc
  Ben wel al jaren non-stop aan de pil, vroeger altijd erg last gehad van hevige menstruatiepijnen, veel bloed verlies, overgeven etc. Ik zat te denken misschien iets in de richting van endometriose? Kan dat zulke pijnen veroorzaken?

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zonder enige vorm van onderzoek iets over te zeggen. Toch maar eerst even naar de gynaecoloog

  Reageer
Reageer op: Pijn vaginaingang
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief