Langdurige vaginale schimmelinfectie

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb al vaker last gehad van vaginale schimmelinfecties. De eerste keer ben ik hiervoor behandeld, maar de keren er op verdween het meestal vanzelf na een paar dagen. Nu heb ik echter al langer dan 2 weken last van een schimmelinfectie. Ik ben naar de huisarts geweest en smeer nu met een Miconazol crème van de apotheek. Mijn jeuk/pijn/schilfers en brokkelige afscheiding zijn al heel ver verdwenen. De infectie lijkt dus al ver genezen? Toch heb ik nog steeds grote rode plakkaten rondom mijn vagina. Ik smeer nog steeds met de zalf, maar het duurt wel erg lang nu... Iemand ervaring met zo’n langdurige infectie, of een idee wat ik nu moet doen? Er lijkt geen eind aan te komen.

    Groetjes lisa

    Reageer
    #2

    Dan moet je terug naar de huisarts gaan

    Reageer
    #3

    ik ben pas nog bij de huisarts geweest! 🙂 Ik vroeg mij meer af of het vaker voor komt dat de klachten zo goed als over zijn, maar er nog wel rode plekken om de vagina te zien zijn.

    Reageer
    #4

    Het kan wel even duren voordat alle klachten weg zijn

    Reageer
Reageer op: Langdurige vaginale schimmelinfectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief