Uitslag/bult op vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hoii,

     

    Ik heb al sinds 2 weken een rare plek op mijn bikinilijn, dus niet op de schaamlippen maar ook niet op mijn been. Het is geen bult, maar meer een verdikking van de huid die enorm jeukt en er zitten soms ook schilfers op. Ik wilde het aankijken, maar zo’n zelfde plek zit nu ook aan de andere kant.. Alleen wat kleiner maar ook verdikking, schilfers en enorm veel jeuk. Het is ook echt grillig, het ene stukje wat dikker dan de ander.

    Weet hier iemand misschien wat het kan zijn? Met google word ik niet veel wijzer, en ik wil een afspraak bij de huisarts maken, daar ben ik nu mee bezig maar ik moet sowieso wachten tot maandag om überhaupt te bellen voor een consult. (wij moeten dat online doen en mijn account is niet gekoppeld aan een arts)

     

    Ik zeg alvast; De kans dat het eens SOA is echt heel klein aangezien ik al 3 jaar geen seks heb gehad / met iemand heb gezoend of ook maaar iets in die richting.

     

    Hopelijk word ik hier iets wijzer!

    Reageer
    #2

    Het kan een vorm van eczeem zijn

    Reageer
Reageer op: Uitslag/bult op vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief