Kleine uitstulpingen vagina ingang

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb sinds kort een nieuwe vriend en ik ben 20 jaar. De eerste keer dat ik seks met hem had deed het verschrikkelijk veel pijn. Waarschijnlijk omdat ik te nerveus was en daardoor te droog was. Ik kreeg gelijk last van mijn blaas. Keren later ging de seks goed. Maar opeens had ik een bloeding tijdens de seks. Ook is laatst mijn vagina weer te droog geweest. Nu voel ik opeens super veel kleine bultjes bij de ingang van mijn vagina. En heb ik weer last van mijn blaas gekregen. Ik ben naar de dokter geweest en ze heeft gekeken maar wist niet wat het was. Ze zei dat het niet leek op genitiale wratten en daar ben ik zelf ook van overtuigd want het ziet er niet uit als wratten maar meer als kleine uitstulpingen van de huid. Ik heb op internet gezocht en het lijkt op PAPILLARIS VULVAE. Het lijkt op kleine bultjes die ook als bultjes aanvoelen. Terwijl mijn vagina ingang altijd glad is geweest. Ik schrok me dood toen ik ze voelden en aangezien mijn dokter geen idee is wat het is ben ik toch wel heel erg gestressed en ik hoop dat het overgaat. Misschien dat de bultjes zijn ontstaan doordat mijn vagina te droog was of komt het door iets anders?

    Reageer
    #2

    Moeilijk te zeggen...Vraag een verwijzing voor de gynaecoloog en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Sorry voor de afbeelding maar als mijn dokter het niet weet....

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Dat zijn er wel heel erg veel zo plotseling. Ga toch maar de gynaecoloog

    Reageer
    #5

    Ja het zou een soort irritatie kunnen zijn misschien van de wrijving. Maar als het pijn doet en irriteert en het gaat ook vanzelf niet weg dan moet de specialist er naar kijken denk ik.

    Reageer
    #6

    En ?

    Wat was uiteindelijk het probleem/diagnose?

     

    Reageer
    #7

    Ik heb hetzelfde helppppp

     

    Reageer
    #8

    ik heb dit zelf en ik heb nooit eerder seks gehad Maarn mn vriend heeft me wel alleen gemasturbeerd. Wat is dit??!!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Weet iemand wat het is, ik heb t ook

    Reageer
    #10

    Hoi, Ben je er inmiddels al achter wat het Is?

    Ik heb precies hetzelfde, tijdens het douchen voelde ik het, heb  gekeken met sen spiegel ziet er uit zoals jou foto. Groetjes Stella

    Reageer
    #11

    Dat lijkt op vestibular papillomatosis. Uit onderzoek beweren ze dat er geen link is tussen Vestibular Papillomatosis en HPV. Wat de oorzaak ervan is is onbekend, verder is het onschuldig. Ik heb ooit in forums gelezen dat vrouwen na een Candida infectie daar last van kregen... maar dat zijn enkel verhalen van mensen en dus geen wetenschappelijke bewijzen. Verder is het goed om het door een gynaecoloog te laten beoordelen, wellicht dat hij/zij er meer over weet. Succes.

    Reageer
    #12

    worden ze verspreid over heel de vagina want daar ben ik echt wel bezorgd om 🙁

     

    Reageer
    #13

    Dat hoeft niet. Dat zal voor iedereen verschillend zijn

    Reageer
    #14

    Ik ben met dezelfde klachten naar de huisarts geweest en wat jij zegt, papillomatosis, dat is het. Mijn vriend heeft het, en nu heb ik het ook. Toch beweert de dokter dat het niet besmettelijk, erfelijk of een SOA is.

    Het kan niet behandeld of verwijderd worden dmv zalf of middeltjes.

    De enige manier is door het operatief te laten verwijderen door een laser of snij techniek (cosmetische ingreep). De kans dat het terug komt is aannemelijk zei hij.  1 op de 5 vrouwen heeft het. Daarnaast wordt dit niet vergoed vanuit je zorgverzekering, omdat het onder  cosmetica valt. De behandeling is erg duur.

    Succes!

    Reageer
    #15

    Deze foto is vaak gebruikt john

    Reageer
Reageer op: Kleine uitstulpingen vagina ingang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief