schaamlippen te groot

 • #1

  Hallo,

  Ik ben eva en ben 17 jaar oud. Nu heb ik een probleempje: mijn binnenste schaamlippen steken helemaal uit, dit zeker 5 cm en ze verschillen ook heel erg van elkaar. Het zijn echt een soort van flappen. Wat meot ik hiermee doen??

  Reactie
  #2

  Ik heb ongeveer hetzelfde probleem. Heb je er veel last van? Bijv. dat het pijn doet bij fietsen, lopen en seks, of als je strak ondergoed of broeken draagt? Dan zou ik een afspraak maken bij je huisarts om het te bespreken en ze kan er ook naar kijken om het te beoordelen, hoogstwaarschijnlijk kun je een labiacorrectie krijgen maar dat kan wel ongeveer 2.500 euro kosten en het word meestal alleen vergoed als het verminkt is door verwonding of ziekte.

  Veel succes!

  Reactie
  #3

  ik heb dus hetzelfde maar weet gewoon niet wat ik moet, ik schaam me om te zwemmen want het steekt gewoon uit of om een strake broek aan te doen je ziet echt te goed of nog bij een legging bij het sporten. En telkens bij relaties als we iets willen doen schaam ik me dood als hij er achter kom dat ik misschien niet goed genoeg ben ofzo, ik zit hier al een HEELE lange tijd mee maar heb er voor de rest niet veel last van, wil gewoon normaal zijn op mijn gemak wat ik totaal niet ben..

  Reactie
Reageer op: schaamlippen te groot
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief