baarmoederverwijdering

Online ZorgZus
  • #1

    hallo allemaal

    ik snap er nu helemaal niks meer van heb een kijkoperatie gehad en had verkleving konden een kant niet los krijgen en de baarmoeder was donker gekleurd niks verontrustend nu zit ik weer aan de pil en moet dan maar hopen dat mijn buikpijn overgaat en de rugklachten ik zit al in de overgang werd me na 4 maanden verteld verkleving heb je geen pijn van en de kijkoperatie ook niet werdt er ons verteld ik zit elke dag wel met de buikpijn en pijn onderin de rug ik weet niet meer wat ik doen moet de gynacoloog staat met de rug tegen de muur en kan mij ook niet meer helpen wie heeft hier er ook ervaring mee en wat heb je gedaan kan ook niet mijn levenlang paracetemol slikken wil zo graag alles weer doen maar als ik wat gedaan heb ben ik zo moe en heb ik pijn wat niet te sturen is help me alsjeblieft alvast hartlijk dank voor het lezen.

    Reageer
    #2

    Waarom ga je niet voor een 2nd opinie?

    Reageer
    #3

    hoi hoi.
    ik was ook erg jong toen ik klachten had over mijn buik en ze wilde hem ook beij mij niet verwijderen.
    maar na de vele oparatie dus ook veel verklevingen kreeg ik ook pijn in me buik en rug.ze hebben bij mij gelukkig alles weg gehaald. en ben een heel ander mens geworden.
    en van verklevingen kun je wel zeker erg veel pijn hebben.
    ik zou als ik jou was toch vragen of je niet na een ander ziekenhuis kan,en hou er rekening het is jou lichaam jij ben er de baas over niemand en ook geen dokter als jij iets wil dat moet gebeuren hebben zij het maar te doen.ik ben in utrecht geweest en daar hebben ze mij goed geholpen.

    wens je veel sterkte .
    gr joke

    Reageer
Reageer op: baarmoederverwijdering


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief