bruin bloed/slijm uit vagina

Online ZorgZus
 • #1

  Mijn vriendin heeft tussen 2 menstruaties in al sinds 2 ochtenden Zeer donkerbruin bloed/slijm in haar onderbroek. Als ze om 7 uur uit bed komt dan zakt het 2 uur daarna in haar onderbroek en daarna de rest van de dag komt er haast niks meer bij alleen nog een klein beetje wat is blijven zitten lijkt wel.

  Weet iemand wat dit is? Het stinkt niet. en de kleur is zo bruin dat het haast geen bloed lijkt. We maken ons een beetje zorgen over wat het is.

  Kan iemand ons een verhelderend antwoord geven?

  Reageer
  #2

  Hi, als je zekerheid wil hebben zal ik toch ff langs een gyn. gaan, het kan gewoon nog restje van menstruatie zijn, of misschien vleesboompje (die kan nl. de oorzaak zijn dat de baarmoeder niet al het menstruatiebloed kan uitstoten omdat de baarmoeder niet optimaal kan samentrekken) Maak jullie niet meteen te druk en ga voor jullie geruststelling ff lang de huisarts. Sterkte

  Reageer
  #3

  Okeej super bedankt.

  Ze is alleen niet zo gek op de dokter:P dus is het lastig om dr daarheen te krijgen. Het bloed word namelijk al veel minder dus nog maar paar vlekjes in dr onderbroek ( vanochtend ).

  Reageer
  #4

  Ik begrijp dat ze niet zo gek is op dokters, ik had hetzelfde probleem en heb een jaar met tussentijds bloedverlies gelopen (met daarbij dus de angst wat is het ), ben uiteindelijk toch gegaan en bleek dus vleesboompje. Zelfs dan mag je nog zelf beslissen of je er wat aan laat doen, maar dan weet je in iedergeval wat het is. Nou wens je vriendin maar sterkte en ik hoop voor jullie dat het vanzelf ophoudt. Groetjes Monique

  Reageer
  #5

  Hoi,
  ik ben op internet beetje aan het speuren of mensen het zelfde als mij hebben.
  Ik heb steeds na mijn menstruatie dat ik bloed verlies met stolsels maar als ik een tampon in doet en daarna er uit haal dan is tie gewoon schoon.
  Ik ben naar de huisarts geweest maar die denkt dat het in mijn urine zit.
  Dus ben gelijk doorverwezen naar uroloog.
  Ik denk en hoop zelf dat het niet in mijn urine zit want het is ook best wel dik.
  Iemand die toevallig het zelfde mee heb gemaakt?
  Ben wel ontzettend bang dat het iets ernstig is dus hoop dat iemand mij gerust kan stellen.
  groetjes

  Reageer
  #6

  Hoi Becky,
  eerlijk gezegd vind ik dat wel een beetje een vreemde comclusie van je arts.
  Als je bruinverlies aantreft en het komt van je urine, zou dat dus sowieso betekenen dat je min of meer incontinent bent, anders komt dat niet in je ondergoed terecht he. Voel je wel eens wat, op het moment dat je wat verliest? Dan kan je er zelf achterkomen waar het vandaan komt.
  Bovendien, als het zulke dikke stolsels zijn, zal je best pijn hebben als dat via je blaas en urineweg naar buiten moet komen. Zo groot is dat gaatje niet hoor. Dus ik denk dat het allemaal wel meevalt, als je tenminste geen pijn hebt.

  Als je dikke stolsels verliest kan het best zijn dat die gewoon niet aan de tampon blijven 'plakken' wanneer je die verwijdert.

  Maar wel verstandig dat je even bij de uroloog langs gaat. Ik hoop en denk wel, dat die je kan geruststellen ๐Ÿ™‚
  Succes

  Reageer
  #7

  hoi,,

  heeft je vriendin het nog steeds want ik ehb het ook sinds een paar dagen geleden.
  hebben jullie al advies gekregen??
  k nog niet maar ik ga binnenkort naar dokter maar niet daarom, maar ik heb ook advies nodig.
  dat van mij is ook heel erg donkerbruin en slijmerig egt vies..

  groetjes alyssa

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #10

  hallo ik heb altijd na me minstuwatie door schijnende slijm draden die laten zien dat je vruchtbaar bent:
  nu had ik 1dag na me minstruwatie onveilig sex en had ik in die slijm draden bloed stolsols is dit normaal of kan dat van de man zijn een soa of zo?
  voel me nu na 5 dagen sex te hebben gehad misselijk en beetje vreemd gevoel in me buik kan iemand vertellen hoe dat komt?

  Reageer
  #11

  Vlak na de menstruatie bent u niet erg vruchtbaar. Onbeschermd seksueel contact is altijd risicovol voor SOA en zwangerschap. Ga met uw klachten naar de huisarts. De huisarts kent u en kan u onderzoeken. Vaginale afscheiding in het algemeen is geen afwijking.

  Lees ook: Afscheiding is geen afwijking: http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU2a.htm

  Reageer
  #12

  ik heb rode bloed slijm uit mij vagina hoe komt dat kan iemand mij helpen aubbb

  Reageer
  #13

  Als je net ongestel bent geworden dan kan er bruin bloed uit je vagina komen.
  Hier kan je niks aan doen, dit is heel normaal.
  Nergens om je zorgen over te maken.

  Reageer
  #14

  sanaa, ben je al regelmatig ongesteld? Kan dit jouw eerste menstruatie zijn misschien?

  Reageer
  #15

  ik weet niet wat het is, maar ik heb het ook:S
  ik wil ook graag weten wat het is
  ik hoop voor ons allebei het snel tte weten

  Reageer
Reageer op: bruin bloed/slijm uit vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief