Vlekjes op tanden

  • #1

    Hoii,
    3 weken geleden ging mijn beugel eruit. Mijn tandarts vertelde me dat ik vlekjes in mijn tanden had ik was daar heel erg van geschrokken maar mijn tandarts vertelden me dat ik die kon laten weghalen. Toevallig moest ik die week daarna toch naa de Tandarts dus is had dat gevraagt van zou ik misschien mijn vlekjes uit mijn voor tanden kunnen laten halen?
    Dus ik was helemaal gelukkig vanwege die afspraak en zo.
    Ik kwam die kamer in en de Tandarts gaf me een hand dus ik vroeg eigenlijk van hoe komen die vlekjes nou eigenlijk mijn tandarts zij tegen mij: "Als jij ligt te slapen met jou mond open dan komen jou voor tanden een beetje droog te staan en worden die helemaal wit!"
    Maar na die behandeling vroeg ik ook allemaal dingen van: wat zou ik bijvoorbeeld niet meer kunnen eten ofzo?
    Mag me mijn tanden geen plakband meer afscheuren dat soort dingen en je moet om het half jaar terug komen want je laagje kan verkleuren. Nou daar Zit mijn probleem ik vind de gedachten zo stom dat ik elke keer terug moet gaan om steeds dat domme laagje te gaan vervangen en daar door vind ik me eigen tanden ook niet meer zo mooi ben steeds bang dat als ik iets eet dat ze dan die kleur blijven!!!! Helpp graag hoe zou ik het beste hier van af kunnen kome?

    (anoniem)

    Reageer
    #2

    Je moet je tanden gebruiken waar ze voor bedoeld zijn. Om te eten dus en niet om allerlei dingen mee af te scheuren.

    Wat eten betreft: Als je je tanden goed poets, 2 x per dag, is er niets aan de hand.

    Reageer
Reageer op: Vlekjes op tanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief