Pijn in kaak

  • #1

    Hoi

    4 weken geleden hebben ze bij mij linksonder de verstandskies verwijderd bij kaakchirurg

    Heb er tot nu toe nog altijd last van ...ik ben 2 keer terug geweest naar kaakchirurg maar ziet geen ontsteking zitten en zegt dat het vanzelf moet overgaan. Afgelopen woensdag begon het weer te bloeden doordat ik het met de meegekregen spuit schoon maakte .  ...bloeden was ook wel weer snel gestopt..gisteren ben ik naar tandarts geweest (controle) en ook meteen hem dit voorgelegd. Tandarts heeft ook meteen gekeken maar zag niet geks, zag er goed uit en zag ook geen ontsteking. Zei ook dat het wel een tijdje kon duren .

    Echter vandaag krijg ik veel last van mijn kaak, ook aan de linkerkant. Bij het ver openen van de mond is het echt pijnlijk. Na een paar keer op en neer bewegen van de kaak ..kauwbeweging gaat de pijnlangzaam weg. Maar een drukkend gevoel blijft.. en de pijn komt ook weer terug als ik de mond ver open.  Is echt op en af.. ... wat kan dit zijn? Ik begon me langzaam toch zorgen te maken  hoort dit erbij? Het nu weeknd dus om weer chirurgie te bellen?

    Iemand ervaring met deze pijn in de kaak?

    Reageer
    #2

    Maandag toch maar even met chirurgie bellen

    Reageer
Reageer op: Pijn in kaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief