Kunstgebit en zoenen

  • #1

    Hallo allemaal,

     

    Sinds een tijdje heb ik een bovenprothese, dit omdat mijn gebit erg snel achteruit ging. Sinds die tijd ben ik behoorlijk onzeker, ik vindt het eng om met iemand te zoenen.. Mijn gebit zit goed vast en laat niet zomaar los, maar ben bang dat degene met wie ik zoen direct voelt/merkt dat ik een kunstgebit draagt. Heeft iemand hier ervaring mee?

    Bedankt voor de reacties,

    Nick

    Reageer
    #2

    Dat zou ik ook graag willen weten. Ik maak me hier ook zorgen over.

    Reageer
    #3

    Als de persoon verliefd op je is, dan maakt het echt niet uit of je een kunstgebit hebt, geen gebit hebt, zwarte tanden hebt etc.

    Dan natuurlijk de angst: Wie wordt in dergelijke gevallen verliefd op je?

    Tja, op straat zie ik genoeg koppels en 9 van de 10 keer zijn dat juist geen supermodellen (alhoewel die hebben meestal ook facings, implantaten en wie weet ook wel kunstgebitten)

    Met andere woorden: Geen zorgen. Tenzij jullie gewoon vrijblijvend wat willen daten, dat kan wat lastiger zijn. Dat kunstgebit voel je namelijk wel aan de bovenkant lijkt me.

    Reageer
    #4

    Zelf was ik 38 bij het verkrijgen van kunstgebit.Ook ik maakte mij zorgen. Volledig ongegrond overigens. Ik heb genoemd zonder te vertellen dat ik ik een prothese had. De persoon in kwestie had er niets van gemerkt ๐Ÿ˜

    Reageer
    #5

    Mijn partner en ik hebben beide een kunstgebit tongzoenen is ff vreemd maar als je je mond verder open houd dan je gewend bent is het goed te doen.

    Reageer
Reageer op: Kunstgebit en zoenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief