een drukkend gevoel onder kies/ kaak als ik slik ed.

  • #1

    Hallo,

    een maand of 2 terug had ik er voor het eerst last van, na een paar dagen ging het over en nu ben ik bang dat er iets zit wat er niet hoort.

    Links heb ik een kies waar al een jaar een gat in zit, maar sinds 2 maanden terug en nu weer, heb ik (uit het niets komt het op) bij het slikken, bij het lopen of als ik mijn hoofd een klein beetje beweeg, een irritant soort drukkend gevoel onder die kies met uitstraling naar beneden in kaak en hals.

    Is dit een ontsteking of kan dit (wat mijn angst is) een bloedpropje zijn wat straks naar andere dingen kan schieten? of is het wat anders?

    Bij voorbaat dank voor het antwoorden. ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #2

    ow ps:
    Ik heb bij die kies al ooit eens een wortelkanaalbehandeling gehad. dus die zenuwen kunnen het al niet zijn, en dat nare gevoel loopt helemaal door een zenuw of spier of bloedvat? die links in hals loopt.

    Reageer
    #3

    Het kan een onderliggende ontsteking zijn. op naar de tandarts dus

    Reageer
Reageer op: een drukkend gevoel onder kies/ kaak als ik slik ed.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief