Zeurende pijn kies

  • #1

    In januari kreeg ik na het eten of als ik met mijn tong over m’n tanden ging linksonder een vieze smaak in mijn mond, die smaak verdween na een week maar als ik tijdens het tandenpoetsen over de grote kies ga voelde ik een soort drukken gevoel in de kaak. Iets wat niet gek is omdat die linker kies normaal al gevoelig is.

    Sinds afgelopen donderdag voel ik een zeurderige pijn in de kaak en in de kies, alsof er van bovenaf iets op die kies duwt. Sinds donderdag heb ik ook af en toe weer die vieze smaak in mijn mond. Ik wil maandagochtend direct bellen, maar heb het een al ander op internet gelezen dat het mogelijk gevaarlijk is voor m’n gezondheid dus nu twijfel ik of ik zondag naar de spoed tandarts moet gaan en vraag ik mij af wat het kan zijn.

    Wat kan ik het beste doen?

    Reageer
    #2

    Gevaarlijk voor je gezondheid zal een dag wachten niet zijn hoor.
    Dus het is aan jou zelf om te bepalen of je klachten dusdanig erg zijn of je de spoed tandarts er voor belt of tot morgen wacht.

    Reageer
Reageer op: Zeurende pijn kies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief